Изгоненият от Игри на волята сезон 5 Валентин Петров отговори

...
Изгоненият от Игри на волята сезон 5 Валентин Петров отговори
Коментари Харесай

Изгонен от Игри на волята посочи дъщеря си за най-слаб участник

Изгоненият от " Игри на волята " сезон 5 Валентин Петров отговори на няколко въпроса към предаването пред Vbox7. Като най-слаб участник в цялото риалити той уточни Моника от племето на " Старейшините ".

" Мисля, че не е пригодена за изискванията на живот на множеството местоположения. Чувстваше се прелестно на резиденцията и не толкоз удобно на стопанството. На която и да е от другите местоположения ще й е тежко и няма да се оправи изключително добре. Физическата й подготовка е на ниско равнище, плуването й е едва. Има известна устойчивост, само че като цяло мисля, че не е задоволително готова за игрите ", счита той.

След това той бе запитан кой е най-слабият участник от племето, от което той бе изпъден - " Изгубените ". " Най-слабият състезател в " Изгубените " беше Веселина, тя си потегли. От тези, които са сега там, най-слабите играчи са Никол и щерка ми Елена ", прям бе той.

" Най-лицемерният участник беше Туньо, ненапълно лицемерна е и Виолета. В племето на " Старейшините " имаше изменник, неговото име е Туньо. Ако все още мога да избера един участник от останалите, който е непосредствен до мен след щерка ми, това е Момчил ", приключи Валентин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР