Изгонената от “Ергенът Теодора с половин уста призна в разговор

...
Изгонената от “Ергенът Теодора с половин уста призна в разговор
Коментари Харесай

Теодора от Ергенът: За моите години имам направени само едни устни, не е много

Изгонената от “Ергенът " Теодора с половин уста призна в диалог с Диана Любенова, че се срами от представянето си в сантименталното риалити. Всъщност това, което тя сподели беше, че се срами от метода, по който е показана в предаването.

Преди Евгени да ѝ покаже пътя към изхода на имението, 19-годишната студентка по право издърпа косата на друга участничка – Мони. Теодора изключително доста издразни феновете с думите, че това не е експанзия и, че когато “нещо не става с пердах, става с доста пердах ".

Подигравките ѝ с участничка, която е претърпяла домашно принуждение и надменността към по-пълната Пам също изглеждаха зле на екрана. В гостуването си в студиото на bTV Теодора се опита да измие срама, само че не помни най-важното – да се извини.

Истинското лице на изгонената участничка се появи още веднъж в края на гостуването, когато стана въпрос за физическите корекции, които демонстрират доста от девойките в “Ергенът ". Теодора съобщи, че в 21 век това е изцяло естествено, в това число и за напълно млади дами. “Аз за моите години имам едни устни, не считам, че е доста ", съобщи 19-годишното момиче.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР