Изглежда сякаш информацията на за това, че Борислав Цонев скоро

...
Изглежда сякаш информацията на за това, че Борислав Цонев скоро
Коментари Харесай

Цонев да му мисли! Новият му клуб представи играч по най-смешния виждан начин

Изглежда като че ли информацията на за това, че Борислав Цонев скоро няма да бъде част от , към този момент е доказана. Колегите от dsport разкриха преди часове, че Черноморец Одеса ще е новият му тим, а това към този момент се приема за сигурен факт от изданието.
Клубът от Украйна обаче напълно неотдавна се отличи с рядко срещана издънка за професионален клуб. Иначе казано - най-смешното и неуместно показване на нов футболист, което евентуално е предиздвикало Боби Цонев да се тормози да не го последва същото, казано на смешка.

Какво тъкмо се случи? Дъглас Бергквист бе притеглен и това бе оповестено преди няколко дни от Черноморец в обява в формалния профил на клуба в обществената мрежа Инстаграм. Представената фотография обаче бе повече от скандална.
На нея е Дъглас с екипа на някогашния си отбор, само че вместо да бъде употребен фотошоп или различен способ, каквато е практиката, клубът аматьорски постави четири черни и три сини линии - коя от коя по-криви. Под тях пък си проличава аления цвят на екипа на някогашния му тим.
Това навлече доста насмешки на Черноморец Одеса, в това число и от почитателите на клуба. Все отново Черноморец опита да замаже обстановката и хитро да трансформира дефекта в резултат. Малко след случилото се появи акция, след която един почитател на отбора ще получи тениска с този дизайн.
Можете да видите и издънката, и " подаръка " в фотосите по-долу в материала.
Бързо-бързо пък !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР