Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира успешните си инициативи.

...
Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира успешните си инициативи.
Коментари Харесай

Илхан Андай: Новият Пеевски е близо до поста вицепремиер, няма да е той наследникът на Доган

" Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира сполучливите си начинания. Излиза с анонси заран, сформира дневния ред на държавното управление. Явно към този момент не е неприятният Пеевски, откакто и Кирил Петков и компания го възприемат, нищо че заявяват - не сме в коалиция с тях. Да си зададем въпроса - митинг против Пеевски или против Кирил Петков би събрал повече хора пред Народното събрание сега? Може да се каже, че сатанизираният Пеевски основава повече положителни неща за страната от в миналото фаворизирания някогашен министър-председател. "

Това мнение изрази пред БНР журналистът Илхан Андай от уеб страницата " Родопи 24 ".

" Явно е изработен доста сериозен разбор и новият Пеевски е най-удачният вид за влизане на Движение за права и свободи във властта.

Пеевски се оказва нещо като монтьор на тази сглобка и го прави доста добре.

Това се регистрира като дивиденти – и от началника му Доган, и от сътрудниците, и изключително от Бойко Борисов ", разяснява Илхан Андай.

В този миг Пеевски е по-близо до един пост от рода на вицепремиер, в сравнение с ръководител на Движение за права и свободи, акцентира журналистът.

Според него за бъдещи наследници на Ахмед Доган могат да се спрягат Илхан Кючюк и Филиз Хюсменова.

Следващият кмет на Кърджали би трябвало да е от партията, която е на власт в страната. Това може да се реализира. Трябва да се вземат поуките от безвремието, в което беше Кърджали поради спора ГЕРБ – Движение за права и свободи, съобщи Илхан Андай.

По думите му в този момент " Движение за права и свободи работи с Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ, само че по линия на ДНСК сега се глобяват общини на Движение за права и свободи. Някои в Политическа партия доста добре работят с Делян Пеевски, само че има звена, където санкциониращият модел е в действие ".

" Отива си освен Хасан Азис. Отиват си и други многомандатници. Има и значителен лист на утвърдени за последно. Това, че Хасан Азис повече няма да е кмет на бастиона е и поради многото му мандати, и поради негови неточности. През годините не сътвори " новия Хасан ", идващия кмет, а това е наложително за всеки след втория му мандат ", означи Андай по отношение на новината, че Хасан Азис няма да се бори за шести мандат в Кърджали.

Големият проблем на Хасан Азис беше, че работеше прекалено много години в интервал на спор на ГЕРБ с Движение за права и свободи на равнище общини, бяха му орязани доста планове ", добави журналистът. " Сега, като тръгнете с автомобил по улиците, ще се ужасите. "

Основа за основаване на опция на Движение за права и свободи сега няма, 0%, счита Илхан Андай.

" Хасан Азис надали ще има кураж даже да си намерения нещо такова. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР