Изглежда, че във фамилията Бекъм вече не е никак спокойно,

...
Изглежда, че във фамилията Бекъм вече не е никак спокойно,
Коментари Харесай

Задава се огромен скандал: Снахата на Виктория Бекъм я направи за смях на рождения си ден

Изглежда, че във семейството Бекъм към този момент не е по никакъв начин умерено, откогато Виктория и Дейвид се снабдиха със законна снаха. Любимата на най-големия им наследник Бруклин - Никола Пелц освен не е нормално момиче със скромни благоприятни условия, а щерка на милиардер, само че и наподобява, че не е най-страстната привърженичка на госпожа Бекъм. 

Поредното доказателство за това изказване беше рожденият ден на Никола, който очевидно е бил мотив да пренебрегва звездната си свекърва. По случай празника Пелц провела грандиозно празненство и през целия ден в бляскав спа център, където гостите ѝ се наслаждавали на всевъзможни процедури. Вечерната част от купона била в имението, в което живее с Бруклин.

 бруклин бекъм, никола пелц

Специален посетител на празненството ѝ била Селена Гомес. Според мнозина, дружбата сред Никола и певицата датира неотдавна и е за името на Пелц да се разпространява в шоу средите. 

А по отношение на семейство Бекъм - Виктория и Дейвид поздравиха Никола в обществените мрежи за празника, само че тя въобще не ги е удостоила с отговор. По всичко проличава, че Пелц, въпреки и да не признава обществено, че има напрежение сред нея и родителите на обичания ѝ, просто ги отбягва и не желае контакт с тях.

 дейвид бекъм, виктория бекъм, бруклин бекъм

 

Припомняме ви, че спорът посред им нарастна преди сватбата на Никола и Бруклин, когато тя отхвърли да заложи на булчинска рокля по дизайн на Виктория. Дори се приказва, че самият Бруклин се е обърнал против родителите си поради половинката си, като миналата Коледа бе първата, която той не е посрещнал с тях и даже не ги е посетил за празниците. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР