Изглежда, че тези фабрични гуми не стават много, когато снежинките

...
Изглежда, че тези фабрични гуми не стават много, когато снежинките
Коментари Харесай

Cybertruck на Tesla продължава да засяда в снега! - видео

Изглежда, че тези фабрични гуми не стават доста, когато снежинките тестват опциите на прословутия пикап. Cybertruck щеше да бъде бърз, здрав, брониран и ненапълно лодка. Но в този момент, когато пикапът най-сетне е в дивата природа, той е заставен да се бори с заплаха, която никой не би могъл да планува - снегът.

Изглежда Cybertruck е отлетял надалеч от тексаския си генезис и в този момент се среща със заснежените пътища, които пресичат по-голямата част от Съединените щати през януари. Ако фрагментите от обществените медии значат нещо, то сигурно няма да се прибере вкъщи.

Публикации изобилстват в Instagram, TikTok и даже това, което е останало от Twitter, показвайки Cybertruck-ове, които се борят с изцяло естествените количества сняг. Във видеото Cybertruck се бори със непретенциозен снежен надолнище - проправяйки си път нагоре по хълма, преди да спре. Въз основа на други изявления, споделени в интернет, машината наподобява по-късно е била избавена.



Други видеоклипове, даже датиращи от преди стартирането на Cybertruck, демонстрират сходни проблеми. Един по-специално демонстрира пикап от серията Release Candidate, който се бори с със сняг, до момента в който носи коледно дърво в Калифорния.



Проблемите, пред които е изправен Cybertruck в сняг, почтено казано, не са по виновност на пикапа. Дали заради дизайна на протектора, състава му или композиция от двете, наподобява, че общоприетите гуми просто нямат сцепление, с цел да се оправят със заснежени пътища.

И въпреки всичко, въз основа на фрагментите от Release Candidate, Tesla е била наясно с минусите на гумите преди стартирането им на пазара. Защо са дали на първите си 10 пикапа същите дефектни гуми? Дали спомагателният пробег, обезпечен от тази издръжлива гума, си е коствал утежняването на експоатационните качества на пикапа, поради които няма да е ефикасен четири месеца в годината? Дали бонусът за успеваемост от съществуването на подобен дребен протектор компенсира неналичието на цялостен експлоатационен потенциал? Едва ли жителите на регионите със зима биха се навили на такава договорка...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР