Изглежда, че тези дни Меган Маркъл отново е навсякъде. Освен

...
Изглежда, че тези дни Меган Маркъл отново е навсякъде. Освен
Коментари Харесай

Бяла и добра: Меган в Дюселдорф и какво става, когато някой ѝ каже, че има късмет да е избрана от Хари

Изглежда, че тези дни Меган Маркъл още веднъж е на всички места. Освен че подкастът ѝ Archetypes продължава с цялостна мощ, дружно с принц Хари се завърнаха към обществените появи .

По-рано тази седмица херцогът и херцогинята на Съсекс бяха във Англия, с цел да участват на конференцията One Young World Summit в Манчестър . Ежегодното събитие е дело на организацията One Young World, която сплотява и предизвиква деятели, водачи и бизнесмени към дейности за обществена смяна.
                             

Меган Маркъл произнесе тирада, облечена в яркочервен костюм на Valentino , състоящ се от необятни панталони и блуза с дълги ръкави.

Двойката дойде в Дюселдорф в сряда по случай идното през 2023 година издание на игрите Invictus, учредени от принц Хари. За събитието, което даде началото на отброяването, херцогът и херцогинята се появиха хванати за ръце и бяха посрещнати от навалица доброжелатели и чиновници на общината.

И този път Меган избра монохромни тонове , единствено че с плетен потник в цвят слонова кост от Annie Bing, кремави панталони Brandon Maxwell с плисирани необятни крачоли и бели обувки. До нея принц Хари също заложи на семпла визия със сив костюм.
 Меган Маркъл и принц Хари очароваха Дюселдорф  Меган Маркъл и принц Хари очароваха Дюселдорф  Меган Маркъл и принц Хари очароваха Дюселдорф  Меган Маркъл и принц Хари очароваха Дюселдорф
Междувременно излезе новият епизод от подкаста на херцогинята, в който ѝ гостува актрисата Минди Кейлинг . Обсъждайки записките на Кейлинг, озаглавени „ Защо не аз? “, Меган признава, че е изпитала лично прекарване, сходно на описаното в книгата.

„ Когато започнах да се срещам със брачна половинка си и се сгодихме, всички споделяха: „ О, Боже мой, ти си огромна късметлийка! Той избра теб! “, споделя херцогинята.

„ И в избран миг, откакто го чуеш милион пъти, си казваш „ Е, и аз избрах него “. Но за благополучие имам сътрудник, който се опълчва на тази настройка вместо мен и споделяше: „ Те са разбрали всичко неправилно. Аз съм късметлията, тъй като ти ме избра “ , споделя още Маркъл.

По думите на Меган мненията, в които се загатва, че е късметлийка да бъде обичана, към момента я нервират.

„ Това е обусловено от пола, архетипно е и стереотипно… „ Имаш огромен шанс “, изяснява тя. „ А това способства към концепцията, че чакаш някой да ти каже, че си задоволително добра, вместо да знаеш, че си задоволително добра и сама. “
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР