Изглежда, че смъртта на кралица Елизабет Втора е повлияла на

...
Изглежда, че смъртта на кралица Елизабет Втора е повлияла на
Коментари Харесай

Не се предава: Ето на коя дата принц Хари ще нанесе поредния тежък удар срещу кралското семейство

Изглежда, че гибелта на кралица Елизабет Втора е повлияла на най-непокорния ѝ внук, принц Хари, само че той въпреки всичко е подготвен още веднъж да нанася удари против семейството. Припомняме ви, че херцогът на Съсекс планираше да издаде записките си на Коледа, само че неочакваната кончина на Нейно Величество прекатурна тази концепция. И въпреки всичко - принцът не се отхвърли от договорката си за милиони и реши, че просто ще пренапише някои елементи от книгата, за която кралските специалисти са безапелационни, че ще бъде следващата бомба против кралското семейство. 

 принц Хари

Още преди кралицата да си отиде от този свят, Хари посочи, че баба му няма да бъде показана в неприятна светлина, само че въпреки това, книгата щяла да бъде една " откровена и сърцераздирателна изповед " и ще опише напълно откровено по какъв начин се е чувствал той в детството, както и преди и след " Мегзит ". И до момента в който семейството тръпнеше в смут и очакване по едно и също време, Елизабет Втора издъхна в лятната си резиденция Балморал и Хари отсрочи премиерата на книгата, след което взе решение да я редактира. 

Изглежда, че принцът към този момент е подготвен с корекциите си и е зареден с нови сили да нанесе следващия си удар. Датата, на която записките ще излязат на бял свят, е 10-и януари. Нотка напрежение внася и фактът, че никой от кралската фамилия няма право да знае никаква информация за написаното в книгата преди премиерата. Единствно Нейно Величество имала достъп до ръкописа преди да си отиде.

Освен че е пренаписал някои глави от книгата, Хари е присъединил и част, отдадена на гибелта на Елизабет Втора, погребението ѝ и наследяването на трона от Чарлз Трети. 

 принц Хари, принц Уилям

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР