Изглежда, че идеала за женска външност е много субективен: някои

...
Изглежда, че идеала за женска външност е много субективен: някои
Коментари Харесай

10 неща които жените правят и привличат мъжете като магнит

Изглежда, че идеала за женска осанка е доста индивидуален: някои мъже харесват цялостни дами, някои мъже избират слаби девойки, а други не се интересуват от формата, само че обръщат внимание на други неща. Учените са стигнали до извода, че има доста подсъзнателни неща за женското лъчение, които мъжете виждат неумишлено. Ето някои от тях:

1. Глас и метод на говорене

© eastnews, © eastnews

В началото учените откриха, че мъжете избират дами, които имат висок “женски ” глас. Мерилин Монро е превъзходен образец за идеалния глас. Най-малко привлекателният глас е креслив глас като този на Ким Кардашиян и Елън Пейдж. Това е по този начин, тъй като високите женски гласове се свързват с младостта, което се равнява на привлекателността. Възрастните дами постоянно имат креслив глас. Друго проучване сподели, че мъжете избират дами, които приказват по метод, сходен на техния. Тук става въпрос за метода на изговаряне на избрани думи и букви, темпото на речта и други детайлности.

2. Височина

© eastnews, © eastnews

Вероятно всеки знае, че през множеството време мъжете избират дами по-ниски от себе си. Разликата във височината може да бъде по-малка от 15 – 20см. Има обаче доста мъже, чийто растеж е под междинния. Така че, до момента в който високите мъже се пробват да намерят ниски девойки, ниските мъже търсят дами с сходен растеж.

3. Възраст

© eastnews, © eastnews

Често виждаме двойки, при които мъжете са по-възрастни от дамите. И наподобява, че по-голямата част от двойките са такива. Има обаче доста ярки образци за двойки, при които дамата е по-възрастна. Учените откриха, че мъжете на възраст преди 20 и след 30 години избират дами от 24 до 25 години като полови сътрудници. Това е по този начин, тъй като на тази възраст дамата най-вероятно ще стане майка. И в този случай няма значение дали въобще мислят за деца. Всичко е поради еволюцията. Мъжете, които са имали полови контакти с дами от 24 до 26 години, са имали повече деца от други мъже. Мъжете, които са на възраст над 30 години и които избират по-възрастни дами от себе си, не могат да бъдат обяснени с тази доктрина. Вероятно в този случай би трябвало да търсим повече психически аргументи и претекстове. Или може би би трябвало да имаме поради обстоятелството, че няма обстановки, при които мъжете да избират дами въз основа единствено на един аршин за прелест.

4. Цвят на очите

© depositphotos, © depositphotos

Учени от университета в Тромсе, Норвегия настояват, че синеоките мъже избират синеоките дами. Според откривателите това е по този начин, тъй като цветът на очите на бъдещото бебе оказва помощ да се разбере дали изборът е бил верен. Мъжете с кафяви и зелени очи нормално не избират синеоките дами. Разбира се, желанията на синеоките мъже наподобяват напълно разумни. Но в действителност даже и двамата родители да имат сини очи, те може да имат бебе с кафяви очи.

5. Грим

© eastnews, © eastnews

Изследвания от 2019 година настояват, че мъжете избират дами, които употребяват грима умерено. Най-любопитното е, че дамите в действителност не обичат да имат доста ослепителен грим, само че считат, че мъжете го харесват, заради което постоянно го вършат. Така че дамите, които вършат доста ослепителен грим, може да отхвърлен мъжете, които се пробват да привлекат. Не забравяйте за това и избирайте грима си рационално.

6. Съотношение талия-ханш

© eastnews, © eastnews

Докторът Кари Фицджералд, психолог от университета в Южна Каролина в Бофорт, и нейните сътрудници организираха изследване и стигнаха до заключението, че мъжете запомнят по-добре информация за дами, които имат „ идеално “ съответствие талия-ханш. Такива дами се смятат за най-привлекателните. Според проучването идеалната съразмерност на талията-ханша е почти 0,7. Изчисляването е доста елементарно: измерете талията и ханша, след което разделете обиколката на талията на обиколката на ханша. Според експерти модели като Кейт Мос и Кели Брук и актриси като Мерилин Монро и Джесика Алба имат идеалното съответствие талия-ханш, макар обстоятелството, че имат изцяло разнообразни форми на тялото.

7. Лимбални пръстени

© depositphotos

Аспектът на цвета на очите може да не е доста явен, само че лимбалните пръстени са. Лимбалният пръстен е тъмният пръстен към ириса. Учените са стигнали до извода, че необятните лимбални пръстени притеглят повече мъжете. Може би това е по този начин, тъй като по-младите дами имат необятни лимбални пръстени, само че даже по-възрастните дами, които към момента имат необятни лимбални пръстени, са доста привлекателни за мъжете.

8. Цвят на косата

© eastnews, © eastnews

Учени от Франция организираха проучване, което сподели кои дами са поканени да танцуват по-често в нощните клубове: русокоси, кафяви или червенокоси. Изводът е, че мъжете канят русокоски по-често от другите. Второто място заемат брюнетките, а червенокосите дами са минимум привлекателни за мъжете. Учените считат, че това не се дължи на самия цвят, а на това какъв брой добре наподобява цветът на косата дружно с цвета на кожата.

9. Дължина на краката

 © eastnews, © eastnews

Клиничният психолог Леон Зелцер изучи няколко проучвания и доста онлайн конгреси, с цел да разбере коя дължина на краката е по-привлекателна за мъжете. Той стигна до заключението, че мъжете избират дами с по-дълги крайници. Това изказване не опонира на частта за мъжете, които обичат ниските дами. Това е правилно, тъй като мъжете харесват, когато краката на дамите са дълги по отношение на тялото ѝ. Така че, не е нужно да имате супер дълги крайници, с цел да привлечете мъж. Единственото, което в действителност има значение, е контрастът с останалата част от тялото.

10. Лумбална кривина

Лумбалната кривина е различен повсеместен стандарт за женска хубост, който е вграден в мъжкия мозък с помощта на еволюцията. Средно ъгълът сред гърба и дупето би трябвало да бъде към 45,5 °. Тази кривина се смята за най-привлекателната за мъжете. Това е по този начин, тъй като в предишното (както е сега) това деформиране позволяваше на дамите да не страдат от болки в гърба по време на бременност. Разбира се, доста бременни дами изпитват болки в гърба, само че дамите, които нямат „ вярната кривина “, са по-податливи на болките.

Винаги би трябвало да помните, че външният тип не е единственото нещо, което интересува мъжете. Има и вътрешна хубост и ние мощно имаме вяра, че всяка жена е привлекателна по собствен неповторим метод. Освен това изследванията демонстрират, че има доста мъже, които са разнообразни от множеството. Така че, не се опасявайте да сте отвън кутията и използвайте преимуществата си по образован метод.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР