Изглежда, че Хабиб Нурмагомедов ще продължи традицията да не се

...
Изглежда, че Хабиб Нурмагомедов ще продължи традицията да не се
Коментари Харесай

Дейна Уайт обяви кога Хабиб ще се бие отново

Изглежда, че Хабиб Нурмагомедов ще продължи традицията да не се бие постоянно. " The Eagle " стартира постите през Рамадан и по-късно ще му трябват няколко месеца, с цел да влезе във форма. Той трябваше да се бие преди седмица с Тони Фъргюсън нa UFC 249, само че се отдръпна и срещата пропадна за 5-ти път. Хабиб получи много рецензии, само че Дейна Уайт го отбрани и показа, че не бил отговорен за протичащото се към ковид.
View this post on Instagram
A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Apr 21, 2020 at 3:57am PDT

Развитието в лека категория би трябвало да продължи и поради това от UFC сътвориха нова краткотрайна купа. За нея ще мерят сили Тони Фъргюсън и Джъстин Гейджи на 9-ти май във Флорида. Уайт дава обещание невиждано принуждение в срещата и удостовери, че спечелилия ще се бие с Нурмагомедов, който ще се завърне през септември или октомври:

" Битката сред Фъргюсън и Гейджи е една от най-бруталните борби, които ще видите. Мога да ви го подсигурявам. Битката ще бъде невероятна. Тя е за краткотрайната купа, а спечелилия ще се бие с Хабиб Нурмагомедов на 100 %. Хабиб ще се завърне през септември или октомври. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР