Изглежда че Cardano продължава усилията си в посока децентрализация, тъй

...
Изглежда че Cardano продължава усилията си в посока децентрализация, тъй
Коментари Харесай

Cardano и Liqwid обединяват усилия с цел подобряване на DeFi

Изглежда че Cardano продължава напъните си в посока децентрализация, защото включи ценовите излъчвания на доставчика на пророчески услуги Charli3 в DeFi платформата си Liqwid.

Liqwid Labs разгласи в петък, че ценовите излъчвания на оракулите ще подобрят обезпечаването и ликвидността на пазара на SHEN.

Liqwid ще употребява ценовите излъчвания на Charli3 за пресмятане на нови заеми, актуализиране на данните за обезпеченията и очистване на незадоволително обезпечени заеми.

Очаква се тази интеграция да увеличи точността и последователността на данните и да ги отдалечи от операциите на централизираните пророчески системи. Liqwid също по този начин удостовери, че е интегрирала SHEN/USD и работи по включването на няколко други ценови излъчвания.

Liqwid е първият протокол, построен върху Cardano , и е първият, който включва родния децентрализиран протокол на блокчейна – Oracle. Този ход се счита за отлична опция плана да се концентрира върху децентрализацията и сигурността на DeFi екосистемата.


 


Liqwid е платформа за алгоритмичен пазар на ликвидност, която разрешава на потребителите да печелят лихви по депозити, да заемат активи и да получават рентабилност от стейкинг на ADA.

Charli3 е първичният снабдител на оракули на Cardano, който дава данни от веригата и отвън нея, в това число цени на активи, гейминг и други типове данни. Въпреки че интеграцията разшири опциите на Cardano – следва да се разбере какво ще бъде дълготрайно влияние върху цената на ADA.

Към момента на писане на публикацията ADA се търгува на цена към $0.387, без обилни ценови придвижвания през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР