Изглежда, че автомобилът не е кой знае колко рядък, но

...
Изглежда, че автомобилът не е кой знае колко рядък, но
Коментари Харесай

Продават любимата кола на Брус Уилис

Изглежда, че автомобилът не е кой знае какъв брой необичаен, само че битката за придобиването му сигурно ще бъде изострена до дъно, тъй като преди този момент е бил благосъстоятелност на холивудската звезда Брус Уилис.



Актьорът купил този пикап през 1990 година и незабавно поръчал тунинг и персонализиране при майстори, които доста модифицирали остарялата кола. Под капака на автомобила се появил 5,7-литров V8 мотор от Corvette с хромирана част на блока на цилиндрите. Също по този начин е конфигурирана усъвършенствана 4-степенна ръчна скоростна кутия и диференциал. Поставени били и съвременни дискови спирачки.



Външният тип на Chevrolet 3100 останал истинският, само че салонът на пикапа се трансформира със скъпата си кожа. Поставени са нови седалки, климатична система и мощна аудиосистема.

Запознайте се с най-големия почитател на Porsche и неговата неповторима сбирка (ВИДЕО)



Брус Уилис е бил доста завързан към пикапа на Chevrolet и го е карал съвсем 25 години, само че през 2014 година по някаква причина взема решение да продаде колата. Сегашният притежател се е грижил добре за машината и евентуално се надява да завоюва малко пари от подобен неповторим автомобил. /auto.blitz.bg


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР