Изглежда, че Адел и новият ѝ любим, Рич Пол, обмислят

...
Изглежда, че Адел и новият ѝ любим, Рич Пол, обмислят
Коментари Харесай

Гаджето на Адел направи изненадващо признание

Изглежда, че Адел и новият ѝ обичан, Рич Пол, обмислят да подреден фамилно гнездо и даже се замислят за правоприемник. Слуховете за това, че връзките им към този момент са в действителност съществени, потеглиха преди няколко дни, когато спортният сътрудник показа, че към този момент е подготвен да стане баща за повторно и че би бил доста по-отдаден и грижлив, в сравнение с с трите си деца, които пораснали прекомерно бързо.

 Рич Пол

Рич призна, че мечтае да има още деца, защото за пръв път е станал татко прекомерно млад и не е имал опция и време да бъде задоволително отдаден на трите си чеда. "Очаквам с неспокойствие да бъда друг баща ", признава Пол, само че по този начин и не прецизира дали с Адел възнамеряват да имат общ правоприемник. За разлика от преди, той към този момент е доста по-заможен и спокоен и би могъл да бъде по-търпелив татко. Рич Пол споделя, че откровено съжалява, че е пропуснал доста значими моменти от растежа на трите си деца около усърдие за бизнеса.

 Рич Пол, Адел

Припомняме ви, че Адел разгласи публично връзката си през септември 2021 година, откакто двамата с Рич бяха видяни дружно няколко пъти предните месеци. Тя не бързаше да показа щастието си със света след сложния си бракоразвод със Саймън Конеки, който е татко на сина ѝ Анджело.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР