Изглежда българската прокуратура се опитва да покаже, че на всеки,

...
Изглежда българската прокуратура се опитва да покаже, че на всеки,
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната": Прокуратурата показа, че който играе срещу Русия, ще му бъде повдигнато обвинение

Изглежда българската прокуратура се пробва да покаже, че на всеки, който играе против ползите на Русия и в отбрана на България, ще му бъде повдигнато обвиняване! " С това умозаключение (в публикувана до медиите позиция) от " Продължаваме промяната " разкритикуваха днешните дейности на Националната следствена работа, която разгласи, че, един от неговите заместници - Данаил Николов, както и някогашният началник на " Булгаргаз " Людмил Йоцов.

Те са привлечени към наказателна отговорност за причиняване на вреди за 88 млн. лева на държавния газов снабдител в интервала директно след прекъсването на газовите доставки от Русия към България в края на април 2022 година

В позицията си от партията прецизират, че Николов е следвал наложителните инструкции на Европейската комисия за пазаруването на природен газ. Подобна теза изрече и самият той през днешния ден, откакто беше разпитан в следствието.

" Обвинението е по сигнал на ГЕРБ, които вместо да пазят българските ползи, пазят тези на Путин и слагат под риск българския иск против " Газпром ". Когато (бел. ред. преминаващият през България газопровод на " Турски поток " ), която не дава никаква диверсификация, тръба, която има единствена цел да заобиколи Украйна, тръба, която дори няма потенциал да достави и една молекула газ за България, и тръба, която се построи от съветски подизпълнители,, българската прокуратура беше спокойна и не гъкна даже ", пишат от " Продължаваме промяната ", припомняйки случая с открития в автомобил на компанията строител " Аркад ".

От партията акцентират, че държавното управление на съпредседателя на политическата мощ Кирил Петков е съумяло за 2 седмици да отстрани зависимостта на страната от съветските доставки на природен газ. В края на позицията си " Продължаваме промяната " още веднъж загатва за.

" Днешната ПР акция на прокуратурата в навечерието на изборите е следващото доказателство, че е пристигнало времето, в което положителните сили с дела да се обединят, с цел да може България да разгърне цялостния си капацитет на заслужено общество, в което всеки е свободен да реализира фантазиите си ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР