Изглежда актрисата Искра Донова, която наскоро стана майка, е вдигнала

...
Изглежда актрисата Искра Донова, която наскоро стана майка, е вдигнала
Коментари Харесай

Искра Донова вдигна тайна сватба

Изглежда актрисата Искра Донова, която неотдавна стана майка, е вдигнала загадка женитба, надалеч от светлините на прожекторите. Преди броени дни тя събра приятелки на погача на сина си Йоан, който проплака при започване на февруари. Тя разгласява в обществените мрежи фотоси от събитието, от които се вижда ясно, че към този момент носи халка на безименния пръст на дясната й ръка.

 

Преди няколко месеца звездата от сериалите „ Братя “ и „ Скъпи наследници “ призна, че битката й за бебе е траяла цели 6 години. Тя обаче настойчиво продължава да пази безмълвие по тематиката с бащата на бебето. Единственото, което се знае за него е, че връзката им е дълга, а преди две години и половина, са се сгодили.

 

Според думите й, годежът им бил супер сантиментално заричане, че ще прекарат живота си дружно, само че побърза да посочи, че не бързат да подвигат женитба, защото не й се занимавало с организацията на такова помпозно събитие.

 

Очевидно обаче двамата с мъжа в живота й въпреки всичко са се врекли във безконечна обич и връзката им към този момент е официализирана пред управляващите, съдейки по халката й. Прави усещане, че е много солидна и се вижда на всички фотоси от погачата, което подухва на мисълта, че Искра към този момент е освен майка, а и фамилна жена. Предвид обстоятелството, че доста се е разхубавила, може да се направи изводът, че е доста щастлива и фамилният живот й понася добре. Лицето й в действителност излъчва особена мекост и безусловно грее.

 

Тържеството, с което Искра и приятелките й, са отбелязали първите 40 дни на дребния Йоан е било на горска тема. Орисниците му, са били общо 13, а измежду тях е имало и звезди от сериалите „ Братя “ и „ Скъпи наследници “ – Даяна Ханджиева, Койна Русева, Йоанна Темелкова, Деляна Хаджиянкова, Ярослава Павлова и други

Инфо: Уикенд

Тагове: Искра Донова актриса майка дете сватба орисници погача
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР