Издирват се свидетели на инцидент във Варна, при който червен

...
Издирват се свидетели на инцидент във Варна, при който червен
Коментари Харесай

Издирват кола преминала през крака на жена на пешеходна пътека във Варна

Издирват се очевидци на случай във Варна, при който червен автомобил е премазал стъпалото на жена до момента в който пресича на пешеходна пътека. Сигналът е подаден от приятеля на потърпевшата в обществените мрежи, видя кореспондент на Varna24.bg.

" Днес сутринта към 09:15 на пешеходната пътека на спирка " Гео Милев ", посока квартали, алена остаряла кола (марка не знае), не стопира на пешеходна пътека (само понижа леко), а приятелката ми към този момент е на средата на пътеката. Колата минава през лявото ѝ ходило. ", споделя Диян Стоев в групата " Виждам те КАТ- Варна ". За благополучие момичето няма съществени пострадвания. 

Момчето е изрично, че сходни обстановки не би трябвало да останат ненаказани, тъй като другият път на пешеходната пътека може да е дете и да се случи по-сериозен конфликт. Чрез апела си той се надява да се намерят хора, които да разпознаят водача на алената кола.

" Бъдете здрави и спирайте на пешеходни пътеки, в случай че има преминаващ човек или подобен, който чака да премине ", споделя в умозаключение Стоев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР