Издирването на мъж от американския щат Тексас, за когото се

...
Издирването на мъж от американския щат Тексас, за когото се
Коментари Харесай

Все още издирват мъжа, убил петима в Тексас

Издирването на мъж от американския щат Тексас , за който се твърди, че е прострелял петима души , продължава втори ден в неделя. Властите признаха, че мъжът към този момент може да е на всички места, заяви АП.

Припомняме, че 38-годишният Франсиско Оропеза избяга след стрелбата в петък вечерта, при която починаха петима души, в това число 8-годишно момче.

Следователите  са разкрили облекла и телефон, до момента в който претърсвали селски регион и гора , само че следовите кучета са изгубили миризмата.

Полицията откри пушката, за която се твърди, че Оропеза е употребявал при стрелбата, само че управляващите не са сигурни дали е носел друго оръжие.
 Мъж умъртви петима души в Тексас
Мъж умъртви петима души в Тексас

Той бил помолен от съседите си да спре да стреля безсистемно в двора си

Мъжът е влезнал в прилежащата къща с пушка и е почнал да стреля по съседите си, откакто фамилията го помоли да спре да стреля в двора си, тъй като се опитвали да спят.

В къщата живеят 10 души и че никой различен не е ранен. Две от жертвите, за които се счита, че са от Хондурас, са открити да лежат върху две деца вътре в къщата.

Съединени американски щати означават безспорен антирекорд за всеобщи убийства тази година, с минимум 18 стрелби от 1 януари насам, с по четири или повече жертви. Насилието е провокирано от редица претекстове: убийства-самоубийства и домашно насилие; групово отмъщение; учебни стрелби и отмъщения на работното място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР