Издирването на двама тюлени от ВМС на САЩ, които изчезнаха

...
Издирването на двама тюлени от ВМС на САЩ, които изчезнаха
Коментари Харесай

Издирването на изчезналите тюлени от ВМС на САЩ в Арабско море е прекратено

Издирването на двама тюлени от Военноморски сили на Съединени американски щати, които изчезнаха в морето край крайбрежията на Сомалия по-рано този месец, е прекъснато, Централното командване на Съединени американски щати сподели неделя.

Тюлените са били на задача за гонене на колета с създадени в Иран оръжия, предопределени за бунтовниците хуси в Йемен. Официален представител на Съединени американски щати по-рано удостовери пред Fox News Digital, че SEAL се пробват да се качат на транспортен съд, за който подозират, че е с подправен байрак и може да придвижва контрабандно оръжие.

Двамата оператори от специфичните елементи се катереха по стълба на борда на кораб, до момента в който бяха на задача в Аденския залив, когато високите талази събориха единия в морето. Вторият SEAL скочи след първия като част от протокола на Navy SEAL, с цел да помогне на сътрудник в неволя и двамата изчезнаха.

„ Със страдание оповестяваме, че след 10-дневно изчерпателно търсене, нашите двама изчезнали военноморски тюлени на Съединени американски щати не бяха открити и статусът им беше пром...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР