Издателят на ПИК Недялко Недялков избухна срещу опонент на избора

...
Издателят на ПИК Недялко Недялков избухна срещу опонент на избора
Коментари Харесай

Недялко Недялков избухна срещу опонент на Гешев, арестуваха го

Издателят на ПИК Недялко Недялков избухна против конкурент на избора на Иван Гешев за основен прокурор - Николай Стайков, който предава митингите пред Висш съдебен съвет онлайн в профила си във Фейсбук.
Стайков е публицист и един от създателите на Атикорупционния фонд, беше измежду дейните протестиращи против кабинета " Орешарски ". Във видео, качено от самия Стайков се вижда по какъв начин той получава закани и обиди от Недялков: " ти си огромен мъж ", " джендърче " и " Ти ще ми паднеш бе, ей ". Вижте словесната офанзива.
Сподели с твоите другари
" Дневник " споделя, по какъв начин в това време от сцената на митинга се чули апели полицията да отбрани протестиращите в поддръжка на Иван Гешев, тъй като измежду тях има подбудител. Стайков е бил обособен за разпит от силите на реда и " тестван ".
" Не съм предизвикал никого, аз единствено снимах и то не отблизо разстояние ", сподели Стайков пред " Дневник ". Той изясни, че е стоял в частта, в която са медиите. " В охраняваната зона -каквото кажат уредниците на митинга - това прави полицията ", добави Стайков наблюденията си.
Малко преди този момент Стайков е разгласил видео, в което се вижда по какъв начин влиза с последователи на Гешев в формирания от полицията кордон, а по-късно е бил изведен.
Сподели с твоите другари
Днес Висш съдебен съвет изслушва единственият претендент за основен прокурор Иван Гешев, който към момента дава отговор на въпросите, авансово заложени към него. В края на съвещанието си магистратите би трябвало да решат дали Гешев е новият основен прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР