Издателство Хермес“ издаде на български език биографията на Сатя Надела

...
Издателство Хермес“ издаде на български език биографията на Сатя Надела
Коментари Харесай

Биографичната книга на Сатя Надела „Да натиснем REFRESH“ бе издадена на български

Издателство „ Хермес “ издаде на български език биографията на Сатя Надела „ Да натиснем Refresh ”. Книгата, чийто увод е квалифициран от Бил Гейтс, може да бъде закупена на български език от ноември т.г.
В биографията си Сатя Надела споделя визията си за бъдещето и за какво мисли, че хората, организациите и обществото могат и би трябвало да се трансформират в устрема си към нови енергийни източници, нови хрумвания и непрекъсната смяна.

Тази книга е за персоналната промяна, за измененията в „ Майкрософт “ и технологиите, които скоро ще окажат голямо въздействие върху живота на всички хора. Тя оповестява настъпването на нова епоха в цифровите нововъведения – като изкуствения разсъдък, смесената действителност и квантовите компютри. Тя демонстрира по какъв начин хората, организациите и обществата могат и би трябвало да се трансформират – да натиснат бутона Refresh – в непрестанното си търсене на нова сила и нови хрумвания.
Главният изпълнителен шеф на „ Майкрософт “ – Сатя Надела, споделя за изумителния си път от детството си в Индия до заставането му отпред на компютърния колос в условия на тежка конкуренция и остра потребност от обновяване
Той разкрива по какъв начин е трансформирал корпоративната просвета на компанията и е оказал помощ „ Майкрософт “ да преоткрие същинската си същина: основаването на могъща технология, налична за всеки човек и всяка организация.

От гледната си точка освен на инженер и началник, само че и на човеколюбец, Надела обрисува визията си за развиването на технологиите в помощ на обществото. Той приканва водачите по целия свят да се стремят към интензивното им въвеждане и образованието на идващите генерации. Не просто за стопански напредък, а най-много в името на по-добро бъдеще за цялото човечество.

Сатя Надела е основен изпълнителен шеф на Майкрософт от 4 февруари 2014 година Преди това заема управителни позиции в корпоративните и потребителски отдели на компанията. Родом от Хайдарабад, Индия, Надела живее в Белвю, Вашингтон. Има бакалавърска степен по електроинженерство от Mangalore University, магистърска степен по компютърни науки от University of Wisconsin – Milwaukee, както и магистърска степен по бизнес администрация от University of Chicago. Надела е член на Борда на настоятелите на Fred Hutchinson Cancer Research Center, както и член на Борда на шефовете на Starbucks. Женен с три деца.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР