Изчистване на негативната енергия от дома е важен процес за

...
Изчистване на негативната енергия от дома е важен процес за
Коментари Харесай

Морската сол изчиства негативната енергия

Изчистване на отрицателната сила от вкъщи е значим развой за вашето богатство. Можете да извършите това с морска сол.

Морската сол има вълшебен свойства и може да пречисти енергийното поле.

Тя е същински енергиен бранител!

Защо би трябвало да пречистваме силата си?

Енергийното пречистване е належащо, с цел да се освободим от отрицателната сила, която натрупваме, когато поддържаме връзка с други хора, изпитваме страхове, отрицателни страсти и така нататък

Негативът блокира естествения поток на сила в нас. В последна сметка, всичко това води до утежняване на благосъстоянието и настроението ни. Енергийни блокажи след време ще се проявят като заболявания. Физическото заболяване значи, че към този момент сме пропуснали всички други сигнали на енергийно равнище.

Пречистващата мощ на морската сол

Ако аурата ви е доста мощно нечиста и тези негативни трептения са генерирани от някой извън, тогава солта е тази, която бързо ще ви отърве от това енергийно замърсяване, ще унищожи всяка негативна осцилация.

Морската мощ задържа тази енергийна “мръсотия ” вътре в своите кристали и бързо я унищожава.

Важно е да знаете, че откакто употребявате морска сол за изчистване на отрицателната сила, тя би трябвало да бъде заровена в земята или да бъде изхвърлена в канализацията.

7 метода за филтриране на негативната сила с морска сол

Душ с морска сол

Изтъркайте тялото си с морска сол като се изключи косата. Все отново, не втривайте солта прекомерно мощно, правете го деликатно, с цел да не изпитате дискомфорт.

След това, изплакнете солта с вода. Когато стоите под душа, въображаемо се обърнете към водата с молба да отмие цялата негативност от вас.

Солената вода ще пречисти тялото и аурата ви.

Вземете душ със сол след тежък работен ден или когато усетите вътрешно напрежение, след свада и другарство с отровен човек.

Вана с морска сол

Солените вани са различен превъзходен метод за филтриране на отрицателната сила. Солта, разтворена във вода, е в положение да отмие отрицателната сила, насъбрана освен за един ден, само че и в продължение на доста години.

За да извършите това, би трябвало да разтворите няколко супени лъжици морска сол във вода и да легнете в нея за 15-20 минути. Най-добре е да организирате такава очистителна процедура 9 дни поред на всеки 3 месеца.

Морска сол до леглото

Ако работите с огромен брой хора или се чувствате претрупани с информация, в случай че имате тежък и разтревожен сън, тогава поставете морска сол в купа от натурален материал до леглото си.

След известно време ще видите, че солта ще потъмнее. Това е знак, че е погълнала отрицателната сила и би трябвало да бъде сменена.

Торбички с морска сол

За да предпазите и почистите къщата от отрицателна сила, можете да вземете торбички от естествена елементарна бяла тъкан, да ги напълните с морска сол и да ги окачите в ъглите на къщата.

Това е изключително значимо за тези от вас, които постоянно имат посетители. Освен това, в случай че в къщата ви постоянно се случват кавги и кавги, тези торбички ще ви оказват помощ да се отървете от негатива, насъбран в дома.

Заменете солта, когато потъмнее.

Загряване на морската сол

Ако нещата в фамилията ви не вървят доста добре, вкъщи има тежка сила, няма естетика и взаимно съгласие, тогава можете да употребявате следния античен способ за пречистване на отрицателната сила.

Загрейте морска сол в огромен тиган. Високата температура предизвиква раздробяване на кристалите на солта, което води до заличаване на отрицателната сила, която е била в къщата. Цялата негативност, която се е натрупала в дома ви, се всмуква от солта като магнит и незабавно бива унищожена.

Ако е належащо, тази процедура може да се повтори няколко пъти, а за профилактика – един път на всеки шест месеца.

Морска сол в ъглите

Преди да почистите къщата (за да се почисти пространството освен физически, само че и енергийно), можете да поставите щипка морска сол във всеки ъгъл на къщата. Оставете я за няколко часа (най-добре през нощта) и по-късно изметете тази сол от къщата дружно с мръсотията.

Вижте още: Не бива да се подстригвате сами

Почистване на бижута със сол

Знаете ли, че златото и среброто са в положение да всмукват негативна сила? Затова е доста значимо постоянно да почиствате бижутата си, с цел да сте сигурни, че в тях не е останала отрицателна сила. За такова разчистване можете да употребявате морска сол.

За да извършите това, поставете бижутата в сол за няколко дни. Това се отнася както за бижутата, които носите непрекъснато, по този начин и за тези бижута, които са ви подарили или които не сте носили отдавна. Солта ще отнеме отрицателната сила от тях.

Трябва да запомните, че поддържането на аурата ви чиста е даже по-важно от поддържането на физическото ви тяло чисто. Не забравяйте да почиствате аурата и силата си вкъщи всякога, когато се почувствате зле.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР