Избраният за президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Избраният за президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Байдън покани лидерите на демократите и републиканците в Конгреса на църква преди церемонията по встъпване в длъжност

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е поканил ръководителите на Конгреса - републиканци и демократи, да участват на следващия ден сутринта дружно с него на религиозна работа във Вашингтон преди церемонията по встъпването му в служба, оповестиха източници, близки до Байдън, представени от Франс прес и Асошиейтед прес.

Ръководителят на сенаторите републиканци Мич Макконъл, който до неотдавна беше един от най-силните съдружници на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, е приел да участва на службата в катедралата "Сейнт Матю ".

Ръководителката на Камарата на представителите, демократката Нанси Пелоси, ръководителят на сенаторите демократи Чък Шумър и водачът на републиканците в долната камара Кевин Маккарти също са приели поканата.

78-годишният Байдън, който е практикуващ католик, беше определен на 3 ноември с обещанието да сдобри Америка, прекомерно разграничена по време на мандата на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Сенаторът демократ от родния щат на Байдън - Делауер, Крис Кунс сподели по телевизия Си Ен Ен, че църковната работа е "важна част от спазването на традицията " и ще бъде увещание за това кой е Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и кои са Съединени американски щати като нация, изпълнена с вяра и оптимистично настроена, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР