Избраният за президент на САЩ Джо Байдън предлага пакет от

...
Избраният за президент на САЩ Джо Байдън предлага пакет от
Коментари Харесай

Байдън с план: 1,9 трлн. долара за COVID мерки и 100 млн. ваксинации за 100 дни

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън предлага пакет от ограничения на стойност 1,9 трилиона $ за преодоляване на пандемията от ковид и стабилизиране на стопанската система.

Те включват ускорение на акцията по имунизиране на популацията и финансова помощ за жители, щати, локални управляващи и бизнеси, потърпевши в икономическите последствия от здравната рецесия.

В речта, с която разгласи избавителния проект, Байдън съобщи, че " би трябвало да се работи незабавно ":

„ Ще посрещнем предизвикването на пандемията и ще осигурим директна финансова помощ, за тези американци, които най-вече се нуждаят от нея.

Трябва да помогнем на милиони, които не по своя виновност са изгубили достолепието и уважението, свързани с работното място и заплатата.

Приоритет е ефикасната битка с двете рецесии - едната, провокирана от пандемията, а другата - от потъващата стопанска система “, съобщи Джо Байдън.

Той установи, че към 18 милиона американци в този момент се принудени да живеят с помощи за безработни, а към 400 000 предприятия от дребния бизнес са банкрутирали.

Цел на бъдещия президент е до стотния ден от встъпването му в служба да бъдат направени 100 милиона Коронавирус имунизации и да се работи и за отваряне на множеството учебни заведения до началото на пролетта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР