Изборно събрание на Пенсионерски клуб (ПК) Мездрея“ се проведе в

...
Изборно събрание на Пенсионерски клуб (ПК) Мездрея“ се проведе в
Коментари Харесай

Пенсионерският клуб в Мездра си избра ново ръководство /снимки/

Изборно заседание на Пенсионерски клуб (ПК) „ Мездрея “ се организира в гр. Мездра. Във форума взеха присъединяване 30 пенсионери, а специфичен посетител беше Наталия Христова-Горанова - шеф на Общинския център за обществени услуги и действия (ОЦСУД). 
На събранието бяха определени нови управителни органи на клуба с мандат от 4 години. В Управителния съвет на ПК „ Мездрея “ влязоха: Даринка Цонкова - ръководител и членове Румяна Христова, Мими Мишонова, Лидия Трифонова и Станка Ангелова. Съставът на Контролната комисия попълниха Елена Омарска - ръководител и членове Цветан Марковски и  Ваня Петрова. 
Определен беше нов размер на годишния членски импорт, който отсега нататък ще бъде 6 лв.. 
Хората от третата възраст разискаха и активността на клуба през тази година. Първите начинания на пенсионерския клуб ще бъдат отбелязване на Баба Марта и екскурзия до Плевен по случай Националния празник на Република България - 3 март. Членовете на клуба взеха решение да бъде проведено взаимно посещаване на Юбилейния концерт-спектакъл „ Да останем богати “ във връзка 75-годишнината на Ансамбъл „ Мездра “, който ще се състои на 18 април 2023 година в Зала 1 на НДК - София. 
Присъстващите на събранието се причислиха към Националната акция на БЧК в помощ на потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия на 6 февруари т. година като направиха парични дарения, всеки съгласно своите благоприятни условия, в дарителската кутия, сложена в ОЦСУД - Мездра. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР