Изборната победа в Пазарджик беше в резултат на труда на

...
Изборната победа в Пазарджик беше в резултат на труда на
Коментари Харесай

Новият кмет на Пазарджик Петър Куленски: Общината е в тежко финансово състояние, ще направим ревизия веднага

Изборната победа в Пазарджик беше вследствие на труда на един голям екип, както и на сътрудниците, с които след първи тур си подадохме ръка и се обединихме в името на това да сменим феодалното ръководство през последните 16 години в града. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ новият кмет на Пазарджик Петър Куленски.

По думите му обаче най-голямата заслуга е на жителите, които са дали своят вот в неделя и ясно а декларирали, че желаят смяна за своя град и община.

„ Аз не желая да отхвърлям безусловно всичко, което се е случвало в предходните мандати. Има и хубави неща, изключително в първия мандат на предходния градоначалник Тодор Попов “, сподели още Петър Куленски.
Това, което мен обаче ме тормози е, че общината се намира в едно извънредно тежко положение. Преди месец желаех информация за финансовото положение на общината, само че такава ми беше отказана, очевидно те криеха нещо. Оказа се, че има за какво, по непотвърдени данни общината има над 103 млн. лева Задължения, които не престават да се натрупат.
Куленски беше безапелационен, че би трябвало бързо да влезе, дружно с екипа си в общината, с цел да се направи проверка и одит на последните ръководства, с цел да открият по какъв начин са се харчели парите на жителите.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР