Изборите, които правим, ни определят като хора, затова трябва да

...
Изборите, които правим, ни определят като хора, затова трябва да
Коментари Харесай

16 обяснения, които не дължиш на никого (макар и да мислиш, че не е така)

Изборите, които вършим, ни дефинират като хора, по тази причина би трябвало да ги обмисляме най-малко малко, само че не и да се обясняваме за какво сме постъпили тъкмо по този начин. Ето и някои от нещата, за които не би трябвало да се чувстваш задължена да даваш пояснение:

1. За религиозните и политическите си вярвания

В какво и за какво вярваш е твой избор. Това е част от теб самата, тъй като се чувстваш комфортно и го правиш на драго сърце.

2. За връзките, които водиш

Не позволявай на другите да имат надзор над живота ти, тъй като единствено ти можеш да решаваш какви са твоите желания, ползи и стремежи, които те вършат щастлива. Не се влияй от мнението на другите към теб. Слушай сърцето си!

3. За това, че си сама

Ти си мощна и самостоятелна жена, която няма потребност от рецензиите на околните си, тъй като са натоварващи и стресиращи. Може би по този начин си по-щастлива, може би не си срещнала верния човек или не си подготвена за връзка, това е персонално твой избор.

4. За това, че не се извиняваш

Не си задължена да се извиняваш. Ако го правиш постоянно неумишлено, създаваш неверно усещане у другия човек. Спри да го правиш.

5. За това, че не си съгласна с мнението на останалите

Може би имаш другари, които все си мислят, че са прави и непрекъснато изричат мнение. Добре е, че те имат такова самочувствие, само че не си задължена постоянно да се съгласяваш, тъй като би трябвало да направиш по този начин, че гласът ти да се чуе и ти да си удовлетворена.

6. За отхвърли да клюкариш

Много възрастни го вършат и по този начин основават клюки, които не са същински. Ако и ти се включиш, можеш да развалиш мнението на близките за теб.

7. За прекратяването или започването на другарство

Някои другарства стартират доста добре, само че след време се трансформират в призрачен сън. Не получаваш това, което даваш. От другата страна те упрекват, не те почитат и те карат да се чувстваш гадно. Не се поддавай. Ако усетиш, че връзките ви стават токсични, няма нищо неприятно да ги прекратиш, само че внимавай и с кого завързваш ново другарство.

8. За външния си тип

Прави, каквото искаш с външния си тип. Единствено от теб зависи по какъв начин ще изглеждаш, а не от някой различен. Имаш правото да тежиш, колкото искаш, косата ти да е в разнообразни цветове и да имаш личен жанр. Колкото и да те подлагат на критика, прави това, което на теб ти харесва!

9. За мястото, където живееш

Някои от нас харесват шума, други – тишината, някои – града, а други – предградията. Не е нужно да се доверяваш на стандартите. Можеш да живееш при вашите или сама – това зависи от теб.

10. За професията ти

Ако работиш мечтаната работа, имаш огромен шанс. Ако не – може и да не осъзнаваш, само че по някакъв чудноват метод това също е с причина. Трябва да си удовлетворена с изборите, които правиш. Може обстановката да постанова нещо, което по принцип не искаш, само че би трябвало. Все пак искаш да живееш добре. Довери се на себе си и инстинктите си!

11. За финансовото ти положение

Не е нужно хората да знаят какво е финансовото ти положение. Имаш право да запазиш това в загадка.

12. За времето, през което си сама

Има разлика сред това да си уединен и самичък. Понякога просто имаш потребност да си сама, колкото и да те укоряват за това, никой няма право да се меси в живота ти. Няма нищо неприятно от къса отмора, на която да се насладиш. Много е значимо да се чувстваш добре.

13. За метода, по който градиш фамилията си и възпитаваш децата си

Техниките за образование са разнообразни, както и тези, с които си служим, до момента в който детето е още малко. Съществуват разнообразни култури, поколения, а времената се трансформират, което също въздейства върху тази разлика. Не позволявай на рецензията да промени нещо, в случай че то в действителност е вярно за теб.

14. За половия ти живот

Никой няма право да се меси в половия ти живот, тъй като той визира единствено теб и половинката ти. Имаш правото да правиш, каквото пожелаеш. Нали не пречиш или вредиш на някого?

15. За задачите в живота ти

Ако някой има проблем с твоите упоритости и фантазии, евентуално те нямат такива. Не спирай да се бориш да ги реализираш, без значение в персонален или професионален проект.

16. За позитивизма ти

Никой не може и не би трябвало да те съди за държанието ти, когато е и положително. Това е най-прекрасното нещо в 21-ви век, по тази причина не се влияй, резервира усмивката на лицето си и не им обръщай внимание.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР