Изборът на председател и един член на Комисията за енергийно

...
Изборът на председател и един член на Комисията за енергийно
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите избират нов шеф на КЕВР

Изборът на ръководител и един член на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) е в оферти дневен ред на първия пленарен ден на Народното събрание.

За ръководител на от името на " Продължаваме Промяната " е препоръчан Станислав Тодоров, а за член на комисията от " ИТН " оферират Благой Голубарев.

Росица Кирова от ГЕРБ-СДС предложи претендентите да създадат малко показване от парламентарната естрада, с цел да може това да послужи за последвалите полемиките. От " Продължаваме промяната " обаче дадоха отговор, че това към този момент е направено в отрасловите комисии, а ръководителят на Народното събрание Никола Минчев съобщи, че двамата могат да вземат отношение по всяко едно време в границите на дебатите.

На първо място бе показана номинацията на Станислав Тодоров. Завършил е право в СУ през 2001 година, след което влиза в МО за 3 години. Завършва магистратура по " Международно право " в Будапеща. През своята професионална кариера е управлявал отдели за доставки и логистика, има 8 години мениджърски опит в бранш " Енергетика " (2007-2015). Работи в Ей И Ес, както и в " Хайделберг цимент ". През 2021 година заема длъжността зам.-енергиен министър в служебния кабинет на Румен Радев.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР