Изборът на нова Мис България ни върна години назад, когато

...
Изборът на нова Мис България ни върна години назад, когато
Коментари Харесай

Новата Мис България – крив фотограф или конкурс за вътрешна красота? /снимки/

Изборът на нова Мис България ни върна години обратно, когато короната бе положена на главата на Антония Петрова, написа dnes.bg.
24-годишната Тамара Георгиева бе коронясяна през уикенда, а обществените мрежи завряха със "за " и "против " русокоската. Тя е от София и се занимава с фешън дизайн. Завършила е Художествената академия, а като своя задача приема да помогне на деца в неравностойно състояние.
Визитката й обаче остана на назад във времето и заваляха рецензии за нейната осанка. Дори един от членовете на журито пусна статус във Фейсбук, че не е гласувала за нея и леко я тормози избора.
Тамара беше на път да измести по интерес даже Григор Димитров, който сътвори чудото и стана №1 на заключителния шампионат в Лондон, надигравайки Давид Гофен. Неговата купа си съперничи по статуси с новата Мис България.
Мнозина загатват, че няма по какъв начин това да е естествен избор, други изобщо се съмняват Тамара да е на 24 години. Според тях софиянката не има хубостта, която е нужна, с цел да носиш короната на Мис България.
В дебата се включи даже депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, която категорично посочи, че изрича персоналното си мнение и не обвързва с него партията си.
"От наслада по триумфите на Григор, макар Волгин, нощес съм пропуснала избирането на новата 24-годишна Мис България 2017 и не скърбя! Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона! ", написа тя.
Иван Ласкин стигна още по-далеч и съпостави Тамара с Баба Яга.
Мнението на критиците като че ли се обобщава от извода, че състезанието "Мис България " към този момент е за вътрешна хубост. Тръгнаха съпоставения и с Мисис България Анита Мейзер, които на някои могат да се сторят и фрапантни.
"Понякога, с изключение на заболели упоритости, тежки комплекси и малко пари за харчене по нелепости, е нужно да имаш най-малко едно огледало у дома и капка действителна самокритика.
Факт е обаче, че сходни офанзиви към Мис България не е имало с години.
"Прекрасна е Тами - висока, стройна и грациозна - въпреки всичко за този конкурс има критерии за височина и пропорции, които в фотосите по бански демонстрират, че нейните са съвършени! Лоша реклама няма, занапред й следва да се потвърждава, тъпо, че скапват хубавия миг на момичето с един, два несъответствуващи фрагмента. Затова би трябвало да има, както преди, един формален фотограф за подобен вид събитие и да не се позволяват тези с тенденциозните и неточни фрагменти! ", счита пък защитничката на Тамара Паолина Петракиева.
"Каквото и да говорите, момичето имаше 38 градуса температура по време на състезанието, а се оправи брилянтно, не съдете по фотоси и изявленията, вижте я онлайн, това ни е една от най-хубавите претендентки в историята ", счита друга защитничка на избора.
В последна сметка зад избора на Тамара седи професионално жури, в което се включиха и пет някогашни носителки на короната – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР