Избирателите на Продължаваме промяната са с по-високи доходи и образование.

...
Избирателите на Продължаваме промяната са с по-високи доходи и образование.
Коментари Харесай

Галъп: Избирателите на Продължаваме промяната са основно богати и образовани жени

Избирателите на " Продължаваме промяната " са с по-високи приходи и обучение. Това демонстрират демографските профили на вота съгласно " Галъп Интернешънъл ".

При " Продължаваме промяната " проличава малко по-женски избор, " изнесен “ и към хора с по-високи приходи и обучение, респ. живеещи в по-големите обитаеми места.

В това отношение " Продължаваме промяната " очевидно влиза в нишата на Демократична България, съгласно организацията.

Всъщност, една пета от електората на " Продължаваме промяната " в този момент е пристигнал от Демократична България. По-голямата група от това е единствено частта, пристигнала от Има Такъв Народ – тя е общо една трета от вота за " Продължаваме промяната ".

Гласове идват и от всевъзможни други места, като интерес съставлява фактът, че към една десета от вота за " Продължаваме промяната " е пристигнал в действителност от Българска социалистическа партия. Погледнато от гледната точка на Българска социалистическа партия, това значи, че почти 15% от излезлите в този момент хора, дали своят вот на 11 юли за Българска социалистическа партия, са предпочели " Продължаваме промяната ", вместо да гласоподават още веднъж за Българска социалистическа партия.

Кой гласоподава за Луна? Вероятно в това гласоподаване има и тип протестен избор или избор с подигравка към системата. Това проличава от по-младата конструкция на вота. В същото време (а и обвързвано с това) проличава, че във вота за Луна се откроява и най-сериозен, спрямо другите съществени претенденти, дял роми, написа bgonair.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР