Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да

...
Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да
Коментари Харесай

Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Изберете магическа карта и тя ще ви каже по какъв начин да привлечете шанса!

Трябва да слушате своето сърце и изцяло да изчистите мозъка си. За по-добра централизация можете да пандизите очите си.

След това би трябвало да изберете една от картите и да получите предсказване за събитията, които ще дойдат в живота ви през идващите 3 дни.

Разбира се, вашето бъдеще не е авансово несъмнено. С дейностите си можете да измененията всичко.

Все отново, коства си да се вслушате в съвета на картите. В края на краищата, те ще ви кажат в каква посока би трябвало да започнете да се движите.

Карта 1

Струва ли ви се, че сте притиснати и че ориста не е благосклонна към вас? Не бъдете тъжни. Това е просто интервал на промяна. Скоро всичко ще се промени. Всичките ви старания ще бъдат възнаградени с нови и невероятни събития. Много от вашите проекти и фантазии ще се осъществен. Междувременно не губете силата си и изчакайте бурята да премине.

Карта 2

Трябва да се подготвите и да съберете сили, тъй като в къс интервал от време животът ще ви завърти във буря от събития. Няма да имате време и да си починете. Използвайте този интервал, с цел да приведете проектите си в деяние. Този интервал ще бъде доста работлив за вас. И макар че ще се почувствате изтощени, ще бъдете удовлетворени от резултата.

Карта 3

Ако чакате знак от горната страна, ето го! Започнете да действате, съставете проект, проявете мощ на волята и неотстъпчивост на характера. Направете каквото е належащо, с цел да получите това, което желаете. Имате задоволително мощ, с цел да се справите с компликациите и да преодолеете всички трудности по пътя си.

Карта 4

Интуицията ви е мощна. Защо не се вслушате в нея и се движите против желанията си? Да помагате на другите е положително, само че сте не запомнили за личните си ползи. Скоро ще стартира плодотворен интервал, когато щастието ще ви усмихне. Не пропилявайте този късмет.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР