Избелването на пениси в Тайланд става все по-популярно. Клиника в

...
Избелването на пениси в Тайланд става все по-популярно. Клиника в
Коментари Харесай

Избелване на мъжки полови органи разбуни духовете в Тайланд

Избелването на пениси в Тайланд става все по-популярно. Клиника в Банкок избелва мъжки полови органи, оповестява Агенция Франс Прес. Приблизително 100 души на месец се подлагат на услугата. Това провокирало неспокойствие в Тайланд. В обществените медии потребителите заемати нееднозначни позиции по въпроса.

Болницата " Лелукс ", известна с опита си за избелване на разнообразни елементи от тялото, почнала да предлага неконвенционалната терапия преди шест месеца , след недоволства на техен клиент от " тъмните елементи " по слабините му.

" Понастоящем доста хора питат за това, имаме към 100 клиенти месечно, от три до четири клиента дневно ", съобщи за организацията Бънтита Уатанасири, управител на отдел " Кожа и лазер " в болничното заведение " Лелукс ".

Процедурата, която употребява лазерно избелване, получи необятно отразяване в тайландските малките екрани и обществените медии в четвъртък, откакто болничното заведение пусна фотоси на човек, подложен на лекуването.

" Трябва да внимаваме, тъй като това е сензитивна част от тялото " , сподели Бунтита, добавяйки, че множеството от клиентите са на възраст сред 22 и 55 години, доста от тях са част от тайландската LGBTQ общественост.

Услугите за избелване костват към 650 $ за пет сесии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР