Изабелла Шиникова отпадна във втория кръг на турнира по тенис

...
Изабелла Шиникова отпадна във втория кръг на турнира по тенис
Коментари Харесай

Шиникова отпадна във втория кръг на турнир в Тунис

Изабелла Шиникова отпадна във втория кръг на шампионата по тенис на твърди кортове в Монастир (Тунис) с награден фонд от 60 хиляди $.

Българската националка загуби от поставената под номер 6 Деспина Папамихаил (Гърция) с 6:3, 4:6, 6:7(3) след 2:40 часа игра.

30-годишната софиянка водеше със сет и ранен брейк задатък във втория, само че позволи поврат. В решаващата трета част Папамихаил направи серия от три следващи гейма, с цел да поведе с 4:2, след което на два пъти сервираше за мача при 5:4 и при 6:5, само че не се възползва. В последвалия решителен тайбрек гъркинята победи след серия от три поредни разигравания.

Шиникова завоюва повече точки в мача - 104:96, само че не беше задоволително ефикасна при опциите за пробив, като осъществя 7 от 19 шанса против 7 от 11 на съперничката.  Въпреки провалянето, тя въпреки всичко проработи 8 точки за международната класация и 935 $.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР