Иво Тренчев се раздели с Пирин Благоевград . Това е

...
Иво Тренчев се раздели с Пирин Благоевград . Това е
Коментари Харесай

Изненада! Пирин се раздели с Иво Тренчев!

Иво Тренчев се раздели с Пирин Благоевград. Това е станало часове,след като Пирин победи с 3:1 Локомотив София и изнесе доста мощен мач. Заедно с Тренчев си потеглят и помощниците му Станислав Бачев и Антон Иванов.

Според осведомени в клуба влиза нов вложител - украинец,който е сложил изискване ментор на орлетата да бъде негов съотечественик.

Иво Тренчев застана отпред на Пирин по средата на есенния полусезон, когато тимът имаше единствено една точка. Под неговото управление тимът се стабилизира и изнесе доста мощни мачове.

Ето какво оповестиха през днешния ден публично от клуба:

След диалог сред управлението на ОФК Пирин (Благоевград) и бъдещите вложители, бяха планувани главните цели в развиването на клуба в границите на идващите шест месеца. Сред водещите цели са финансовото излекуване и смяната в спортно-технически аспект.

Първите дейности в тази посока бяха осъществени, като едно от главните и в това време сложни решения бе обвързвано със промяната на сегашния треньорски щаб на представителния тим.

Новият старши треньор и неговият екип ще бъдат показани в четвъртък, 8 февруари, на конференция, на която ще бъдат оповестени и детайлности по отношение на бъдещото развиване на клуба. Информация по отношение на конференцията ще бъде предоставена в допълнение.

В идващите дни тренировките на тима ще бъдат водени от Мирослав Митев и спортния шеф Петър Михтарски.

ОФК Пирин благодари на Иво Тренчев и неговия екип за положените старания и постигнатите резултати и им пожелава триумф!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР