Иво Танев получи изненадващо обяснение в любов, което го накара

...
Иво Танев получи изненадващо обяснение в любов, което го накара
Коментари Харесай

Иво Танев сподели много личен спомен. Коментар: Колко бях влюбена в теб!

Иво Танев получи изненадващо пояснение в обич, което го накара да се изчерви. А той отговори уместно на въпросната жена, която след дълго очакване реши да признае за възприятията си. 

Думите на дамата се изляха под остаряла фотография на Иво Танев, която показа от шоуто " Треска за злато " - предаването, което започва преди тъкмо 20 години. 

" На този ден, преди 20 години, в ефира на bTV, онлайн старитрахме предаването " Треска за Злато ", спомня си Танев. 

" Колко бях влюбена в теб... концепция си нямаш, по какъв начин бързах да се прибера от работа, с цел да те виждам. За момент не съм допускала тогава, че ще имам чест да си ми другар! Бъди и успявай! Можеш ", изясни му се Павлина Григорова в обществените мрежи. Той й отвърна, че е сладка и й изпрати въздушна прегръдка. 

" Моето красиво момче! Сякаш вуйчо виждах на млади години, толкоз приличаш на него! А той беше подобен красавец, всички дами бяха влюбени в него! Светла му памет! Не пропусках предаване с цел да ти се веселя ", разяснява пък негова родственик. 

От мнения излиза наяве, че предаването не е забравено. Оказва се обичано на доста хора, които недоумяват за какво се наложи свалянето му от ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР