Иво Димчев спечели последното издание на Черешката на тортата, а

...
Иво Димчев спечели последното издание на Черешката на тортата, а
Коментари Харесай

Джулката за Иво Димчев: Безмозъчно недоразумение!

Иво Димчев завоюва последното издание на " Черешката на тортата ", а успеха му възмути освен феновете, само че даже и самия началник Иван Манчев, който нямаше по какъв начин да не му връчи плакета, откакто бе събрал най-вече точки в конкуренцията.

Умишлено даваните от ексцентричния реализатор от самото начало на играта ниски оценки на останалите участници единствено му навлякоха вълна от негативи в обществените мрежи. Потресена се оказа и Джулиана Гани, която не се поколеба небрежно да го залее с възмущението си, освен това много дебелашки.



" Днес съм в културен потрес! Най-вече като родител, не мога да повяравам, че това " неразбирателство " е възприето като ексцентрично. Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана преди да е сготвена, главното ядене да бъде сервирано в ексцентричната ти безмозъчна кутия, както и българският апетитен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат напълно друго предопределение!!! Господ да пази от такива като теб нас и децата ни и П.С. - не изпитвам завист, към този момент 2 пъти печелих " Черешката ", пише в стори Джулиана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР