Иво беше застрелян в корема и в главата. Изразходвал е

...
Иво беше застрелян в корема и в главата. Изразходвал е
Коментари Харесай

Съпругата на убития при женския пазар: Каза ми, че аз съм следващата

" Иво беше убит в корема и в главата. Изразходвал е всичките патрони. Слязох по стълбите и видях Иво. Беше в безсъзнание, само че дишаше. Убиецът се запъти с доста спокойна крачка към мен. Каза ми, че аз съм идната ", това описа Надя, брачната половинка на Иво Андреев, който бе убит от съседа си през месец ноември. 
Прочетете още

" Въпросният комшия ме удари, когато бях бременна в четвърти месец. Иво го изрита, с цел да го отблъсне и се качихме у дома, с цел да се обадим на 112. Той пристигна и стартира да тропа по вратата, а Иво ми сподели " той има револвер ". Тогава не имах вяра ", сподели тя в ефира на Нова тв.

" Убиецът на Иво е подминал майсторите, отишъл е у дома, взел е оръжието си и е стрелял. Аз бях горе с дребния ни наследник. Чух изстрелите. Подсъзнателно си споделих, че това е звук от слагането на вратата. Живеехме в противен боязън и чак в този момент го признавам ", споделя Надя. 

Съпругата на Иво сподели, че в този миг детето им е спяло. Тя се обадила на 112 незабавно. 

" Първата патрулка пристигна за 4 минути, а колата за спешна помощ след 14 минути ", сподели тя. 

Надя разяснява и случая с Иван Владимиров, който бе убит от съседа си на 9 февруари тази година. 

" Бях шокирана. Преживях още веднъж всичко, което ми се случи, когато гръмнаха мъжа ми. Беше извънредно мъчително и доста мъчно за мен ", разяснява тя. 

" Безсънието се върна, започнах непрестанно да мисля в тази посока. Гледах изявлението на Иван в предаване, в което той разяснява случая на Иво. Не спирам да дълбая и да си напомням нашия случай ", споделя още почернената брачна половинка.

" За първи път от три месеца изпитах същински яд. Много се чудех по кое време ще настъпи времето на този яд, тъй като не го изпитах до момента. Нямаше по какъв начин да остана равнодушна за този случай, това би било еднакво на закононарушение ", счита Надя.

Според Надя Андреева институциите не работят. Двамата със брачна половинка й подавали една и съща тъжба към 3 или 4 институции, която и до през днешния ден не е прегледана. 

" Обясниха ни, че няма по какъв начин да бъде формирано дело, тъй като нямаме задоволително очевидци. Кварталният служител на реда посъветва Иво да си купи електрошок. Той бе в джоба му, когато го убиха ", описа тя. 

" Когато лекарите споделиха, че Иво няма пулс ги помолих да опитат да създадат нещо. Взеха го на носилка и го качиха в колата за спешна помощ. Четири часа и половина не знаех какво става. Разбрах от новините, само че не желаех да допускам. Клишето, че вярата умира последна, се оказа доста правилно ", споделя Надя за гибелта на брачна половинка й. 

" Мисля, че го е възнамерявал. Имаше директни закани. Беше споделил на Иво, че ще влезе във входа и няма да излезе. " Няма да живееш доста дълго " му беше споделил ", сподели още тя.

Надя споделя, че фамилията желало да се реалокира отвън България, с цел да живее по-спокойно. Щели да заминат за Франция. 

" Иво споделяше, че той ще го убие, само че аз не му имах вяра. Мислех си, че преувеличава ", разяснява тя. 

" Притеснявам се за щерка ми. Тя знае, че татко й е умрял, само че не знае по какъв начин. Не знам по какъв начин ще й обясня един ден. Искам да имам очи пред нея, да й кажа, че в живота е значимо да си добър и почтен. И че неприятните получават заслуженото ", сподели Надя. 

Семейството сега не живее в жилището, където Иво е убит. Съпругата му Надя показа, че се опасява за нея и децата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР