Иво Аръков най-накрая успя да изплува от дъното и да

...
Иво Аръков най-накрая успя да изплува от дъното и да
Коментари Харесай

Иво Аръков изплува от дъното, уреди се с главна роля в нов сериал

Иво Аръков най-сетне съумя да изплува от дъното и да получи това, което най-вече желае, а точно – основна роля в тв сериал, с която да се изстреля към върха, научи HotArena. За първи път от 5 години артистът има същинска работа, която му носи прилични непрекъснати приходи. Той ще бъде огромната звезда в първия сериал на Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Слабо е да се каже, че другояче нелошият артист бе останал отвън специалността в последните години. През 2013-а звездата му изгря стремително с хитовата тогава поредност на Би Ти Ви „ Фамилията ”. Но вместо да си разиграе мъдро картите, Иво Аръков опита да живее като звезда. Влезе във „ ВИП Брадър ”, напусна работата си в Малък градски спектакъл „ Зад канала ”, загаджи се с Мика Стоичкова и разпореди на нея и татко й упоритостите си за кариера в чужбина. Оказа се обаче, че си е правил сметка без кръчмаря. Дъщерята на Христо Стоичков бързо разбра, че това момче не е за нея, и го напусна. А прясно излюпената звезда остана без работа и без пари.

За 5 години – от „ Фамилията ” насам, единствените функции, които Иво съумя да получи, бяха във кино лентата „ Секс академия: мъже ”, който се провали с гръм и тропот предходната година, и съвсем епизодично присъединяване в сериала на Би Ти Ви „ Скъпи наследници ”. Бившите му сътрудници разясняват, че в случай че Радост Драганова не го е взела по благосклонност в „ Мармалад ”, секси артистът несъмнено щеше да стигне до просешка сопа.

Най-после обаче звездата на Иво има късмет да изгрее още веднъж. Съвсем скоро се чака чаровникът да блесне в чисто нова продукция, продуцирана от Иван и Андрей, в която обилно ще демонстрира мускули и ще пръска съблазън. Работното заглавие е „ Слънчев бряг ” и, както се чака, се снима на Слънчев бряг. Работата на терен е почнала на 27 април, като се приказва, че сюжетът е дело на Любен Дилов. Иво най-вероятно ще играе ролята на избавител, от което естествено следва, че както и в живота, ще показва очебийно внимание към засуканите представителки на слабия пол. Актьорът към този момент сподели няколко фрагмента от снимачната площадка, а певицата Рут Колева незабавно се пошегува с него с думите: „ Къде е Памела? ”, намеквайки за ролята на Памела Андерсън в „ Спасители на плажа ”. Аръков влезе с тона й, отговаряйки, че колежката му е „ в шатрата ”.

Освен за него, към този момент се знае, че в продукцията е зает и различен любим на младите девойки – Бойко Кръстанов. Той най-вероятно ще играе сърфист. Очаква се в сериала да забележим и най-хубавия другар на Кръстанов – Явор Бахаров. Кариерата на къдрокосия артист, както и на Иво, пострада съществено след влизането му във „ ВИП Брадър ”. Въпреки това обаче той съумя да си стъпи на краката и към този момент се радва на голям напредък в кариерата си, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР