Ивет Лалова-Колио разкри, че е била много неспокойна в дните

...
Ивет Лалова-Колио разкри, че е била много неспокойна в дните
Коментари Харесай

Ивет Лалова на родна земя: Няколко нощи спах много трудно, заради деветото място

Ивет Лалова-Колио разкри, че е била доста неспокойна в дните след полуфиналите в спринта на 200 метра от Световното състезание по лека атлетика в Лондон. Едва 11 стотни не стигнаха на огромната ни звезда в леката атлетика да си обезпечи място във финала на дисциплината.

" Не спах освен идната, само че въобще идващите няколко нощи спах доста мъчно. По-скоро поради деветото място, тъй като е единствено едно място по-назад от огромния олимпийски триумф за мен през предходната година, а в това време е надалеч от финала. Гледам да го одобрявам метафизичен и да го употребявам като една доста огромна мотивация отсега нататък. ", с усмивка съобщи Ивет.

Пред репортерите на летище София тя показа и част от проектите си за близкото бъдеще.

" Следва някой различен старт, някой шампионат, по-късно наложителната 3-седмична отмора - моята годишна почивка, която е нормално през септември и октомври. Оттам нататък започваме отново изначало за 2018 година, която следва. Много, доста хубава стратегия, доста забавна, защото има Европейско състезание в Берлин. "

Лалова-Колио разкри и какво е съумяла да каже на легендата Юсейн Болт при срещата им на стадиона за загрявка в британската столица.

" Честно казано (б.а. си казахме) малко, тъй като го издебнах сега на загрявката. Ние в такива моменти сме много съсредоточени и трябваше да бъда много нахална, само че му благодарих и му пожелах триумф отсега нататък. Няма какво повече да му кажа, в действителност той е дал всичко от себе си. "

" Ще го запомня (б.а. първенството) с огромния мраз, който преживяхме там. Много дъжд. Най-вече с тази сърцата аудитория, която виждахме от заран до вечер, което доста малко страни могат да покажат и да подсигуряват. ", добави родната спринтьорка.

Още от нейното изявление при завръщането ѝ в България - в идващото видео.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР