Ивелин Попов говори пред Дарик относно своето възстановяване от тежката

...
Ивелин Попов говори пред Дарик относно своето възстановяване от тежката
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Имал съм оферти от български клубове

Ивелин Попов приказва пред " Дарик " по отношение на своето възобновяване от тежката травма, която получи.

Опитният футболист призна, че е имал не една и две предложения, с цел да се завърна да играе в български клуб.

" Нещата вървят по проект. Завършихме първия лагер. Имаме четири дни отмора, само че аз оставам в Турция, с цел да си продължа възобновяване. Аз към този момент влизам в общата група, върша някои извършения. На лагера, който следва, чакам да организирам по-голяма част от заниманията с тима. След четири дни се навършват тъкмо пет месеца от интервенцията. Знаете това е комплицирана интервенция. Разкъсани връзки и менискус, като на менискуса докторът е направил единствено два шева. Това е минималното. Предполагам, че след към 20-30 дни и към този момент ще бъда изцяло подготвен и на линия. Много труд, доста лечения, доста тренировки. Едно 6-7 часа дневно ти лишават тези неща. Изобщо не би трябвало да се предавам. Това е обикновено нещо от живота и спорта. Но може да се каже, че съм късметлия, през по-голямата част от кариерата ми не съм имал такива травми. Случи ми се на 32 години и половина. Това е доста добър житейски урок за мен.
Има време да приказваме до мачовете на националния тим. Вратата е отключена. През 2020 се случиха много неприятни неща като цяло в света и в българския футбол също. Доста хора ми звъняха за националния тим. В такива времена е нужно да преглътнеш някои неща, колкото и да е тежко и да се върнеш да окажеш помощ, тъй като ще има 10 индивида, които ще са ти признателни няма значение за тези 5, които няма да са удовлетворени. За младите момчета си заслужава, в случай че можеш да им окажеш помощ.

Разбира се, че за Антов и Минчев се веселя. Те са положителни момчета. Скромни, възпитани, вежливи. Имаме качества в българския футбол. Въпросът е с какви очи се гледа на нещата. Важното е да се наложат и да играят в клубовете. Онзи ден си говорихме с Минчев и му споделих: " Да не си посмял да се завръщаш в България. Спарта Прага е огромен тим. Гранд. Стискай зъби и ще ти пристигна шансът. -добре да стоиш там и да тренираш, в сравнение с да се върнеш в България. Тренираш на по-високи обороти. Най-малкото учиш език, нов вид работа, нова методика. Близо си до Европа. Виждате какви прехвърляния стават от Чехия ". Казах му тези неща. Той сподели, че му е тежко, само че се труди.
Честно да ви кажа съм имал предложения от български клубове. За България са ми предложили невероятни суми, само че откакто дълги години си прекарал в чужбина и си привикнал към един способ и не мисля за връщане. Никога не казвай в никакъв случай. В имам още 1 година и половина контракт. Когато той завърши, ще съм на 34 години и половина и след това ще го мислим ", приключи някогашният капитан на националите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР