Ивайло Захариев, който стана известен като Марто в Под прикритие

...
Ивайло Захариев, който стана известен като Марто в Под прикритие
Коментари Харесай

Ивайло Захариев като Агент 007 на втората си сватба

Ивайло Захариев, който стана прочут като Марто в " Под прикритие " и в този момент взе участие в сериала " Пътят на достойнството ", ще мине под венчило за повторно.

Избраницата му е Станислава, с която са дружно от няколко години.

Костюмът, с който артистът ще се дами, е черен, в жанр Джеймс Бонд и е дело на известна фешън къща. Роклята на булката е на дизайнера Стоян Радичев. Каква е тя, дали е бяла или ще има изненади, самият Ивайло не знае, тъй като по традиция младоженецът не трябва да я вижда преди сватбата, описа той пред Dir.bg

Тържеството ще е в края на месеца, само че Иво избира да не се издават детайлности. Децата и на двамата сигурно ще са част от тържеството. Той има двама сина от първата си брачна половинка Миряна Георгиева - Филип и Дамян. Миряна беше пиар в bTV до неотдавна, а от през вчерашния ден работи за " SOS Българска роза ", заяви тя във Facebook.

Станислава също има щерка от първия си брак. Трите деца, Станислава и Ивайло имат хубави връзки, забавляват се дружно, като последно това беше на рождения ден на Дамян в края на август. Хлапетата също се вълнуват от огромния ден, само че не се знае още дали ще извършват специфични церемониални задания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР