Ивайло Шопски от Фермата ще смени шоубизнеса с политиката, а

...
Ивайло Шопски от Фермата ще смени шоубизнеса с политиката, а
Коментари Харесай

Интересно! Известно лице от Фермата влиза в политиката!

Ивайло Шопски от " Фермата " ще смени шоубизнеса с политиката, а новината пристигна, откакто той сътвори Национално придвижване " Бащино огнище ", чието публично показване е през днешния ден.

Целта на новата патриотична платформа е сплоти националните ползи на разочарованите от политическата система българи, да им даде действително право на глас и да върне възприятието за правдивост, което от дълго време е изчезнало в публичния живот на България.

Гражданската самодейност е основана на родолюбивия план Пътуващо читалище " Бащино огнище “, който години наред обикаля България и поддържа живи националните обичаи и родовата памет. Именно работата на читалището в цялата страна поражда концепцията за основаване на Национално придвижване, което да взе участие интензивно в политическия живот. Негов водач е патриотът и държавник Ивайло Шопски.

Гражданската самодейност ще работи за обективна страна и работещи институции. Нашите евентуални гласоподаватели са разочарованите от главните политически партии. Това са хора подготвени да тръгнат след нова платформа. Ще разчитаме на гласувалите обичайно за Българска социалистическа партия и ГЕРБ, само че ще притеглим и електората, подкрепил обратно във времето, Патриотите, афишират от групировката на Шопски.

Ето какво още декларират от " Бащино огнище ":

Ние от Национално придвижване “Бащино огнище “ поддържаме българските обичаи и полезности и сме срещу т.нар джендър идеология. Искаме европейска България с дейна външна политика и положителни връзки с всички страни, в това число с Русия.

Политиката е бизнес и няма място за страсти. На интернационалната сцена за нас няма положителни и неприятни. Важен е суверенитетът ни, добруването на народа и търсим постоянните външнотърговски сътрудници. България може още веднъж да бъде производител и експортьор с добра известност. 

Ще се обърнем с ясни послания към хората, които намерено декларират,,Аз няма за кого да гласоподавам “. Ще дадем думата на жителите и ще върнем чувстовото за правдивост, което от дълго време е изчезнало в публичния живот на България.

Нямаме право на нито една крачка обратно!

Зад нас е България, а пред нас тревожното бъдеще за нашите деца.

Искаме:

1. Справедливост за всички.

2. Силна обществена страна. Достойно и съответно опазване на здравето, пенсии, обучение.

3. Условия за бизнеса и производството.

4. Повишаване на стандарта и цялостно справяне с безработицата и демогравската рецесия.

5. Изготвяне на проект за напредък и разцвет на страната.

В цялата страна във всеки град има хора подготвени да последват Национално придвижване “Бащино огнище “.  Те са общественици, които имат престиж и опция да увлекат съгражданите си след себе си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР