Ивайло Маринов, отдавна е спечелил доверието на жителите в район

...
Ивайло Маринов, отдавна е спечелил доверието на жителите в район
Коментари Харесай

Ивайло Маринов: С Иван Портних успяхме да реализираме редица инфраструктурни проекти в „Аспарухово“


Ивайло Маринов, от дълго време е спечелил доверието на жителите в регион „ Аспарухово “ и предстоящо завоюва вота на гласоподавателите за втори мандат като кмет на най-южния регион във Варна още на първи тур:

„ За миналите шест години регион „ Аспарухово “ закупи радикално друга визия. Благодарение на Община Варна в лицето на господин Иван Портних и общинските съветници, които поддържаха плановете, успяхме да осъществяваме редица огромни инфраструктурни планове. Вероятно всички си спомнят по какъв начин изглеждаха основните пътни артерии – бул. „ Народни будители “, ул. „ Мара Тасева “ и бул. „ Първи май “ преди да бъдат главно ремонтирани. На доста места в региона липсваха детски площадки, спортни площадки, стадиони, тротоари, паркинги. Всичко това се построи, облагородихме огромна част от междублоковите пространства, където обновяването продължава и сега.

След ремонта на основните, влязохме и в по-малките улици с замяна на асфалтовите настилки, създаване на тротоари и паркинги на всички места, където е допустимо. В момента ремонтираме две от основните улици и в квартал „ Галата “, където поправки не са правени от десетилетия. Същото се отнася и за главния ремонт на основния път в околност Ракитника.

С господин Портних обсъдихме извънредно значимото за развиването на региона решение във връзка с пътя за „ Галата “ и ремонта на Аспаруховия парк, плановете да бъдат осъществени с финансови средства от бюджета на община Варна.

Имаме още доста хрумвания, заложени в програмата ни за развиване, които ще изпълним дружно с поддръжката господин Портних, в случай че още веднъж бъде определен за кмет на Варна. Защото ние знаем, имаме потенциала и ясната визия по какъв начин всичко това да бъде осъществено през идващия мандат. А положителната ни връзка е поръчител за реализиране на концепциите и плановете, свързани с развиването на регион „ Аспарухово “.

В наши ръце е решението да вървим напред!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР