Ивайло Ивков вече не е изпълнителен директор в ПФК Левски.

...
Ивайло Ивков вече не е изпълнителен директор в ПФК Левски.
Коментари Харесай

Ивайло Ивков вече не е изпълнителен директор в ПФК Левски

Ивайло Ивков към този момент не е изпълнителен шеф в ПФК Левски. Това стана ясно след Общото заседание на клуба, което се организира през днешния ден.

По време на сбирката на юриста му е бил препоръчан различен пост, само че самият той е отклонил това предложение. Пред събралите се медии на „ Георги Аспарухов “ Ивков персонално удостовери новината и разгласи, че ще извършва отговорностите си до вписването на измененията в Търговския указател, което би трябвало да се случи в идващите няколко дни.

" Моето освобождение беше оповестено от мажоритарния притежател пред акционерното заседание. Не чух за какво съм освободен. Няма кавги сред този и оня. С Боримиров и хората като него живеем в безусловно разнообразни светове. Аз желая един Левски и той е друг от неговия Левски, който беше оставил, когато аз го поех. Никой към никого не би трябвало да бъде пришиван. Всички носим отговорност за дейностите си. Аз нося отговорност за всяко едно мое придвижване през последната година и половина. Дано не загубим всичко това, което градихме през тези месеци. Притеснен съм! ", съобщи Ивков след края на Оценка за съвместимост, което се организира на " Герена ".

" Това, което беше изтъкнато за освобождението на Петър Ганев, е, че той е показал доверие в мен и е споделил, че аз извършвам безупречно отговорностите си. Това беше обещано като пояснение. Питайте тези, които взимат решенията. За моите решения, питайте мен. Какви са същинските претекстове, няма по какъв начин да знам. Предстои да направя своята равносметка ", изясни още Ивков.

" Г-н Сираков ме предложения, това е един от най-големите футболисти в историята на Левски. Аз съм изпитвал единствено почитание към него. Никога не съм му обещавал да съм му персонално правилен. Нито съм кандидатствал за този пост. Това е едно базисно разграничение сред мен и другите и то се състои в това, че аз няма да заставам и да виждам безучастно по какъв начин моят обичан клуб, който ръководя, бива превземан от корпоративни и частни ползи. Това е огромното разграничение. То не е да плеснем с ръце и да се прегърнем ", сподели още изпълнителният шеф на " сините ".

Самият Наско Сираков, отхвърли да приказва пред събралите се публицисти. Очаква се по-късно треньорът на тима - Станимир Стоилов, да застане пред представителите на медиите преди идната подготовка на играчите на Левски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР