Ивайла Бакалова не е на себе си от разочарованието, което

...
Ивайла Бакалова не е на себе си от разочарованието, което
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова ужасена от новото си гадже! Ето на какъв се натресе:


Ивайла Бакалова не е на себе си от разочарованието, което се оказал настоящият й ухажор Веселин Денков, прочут още като Брадата. Въпреки че е измежду най- крупните ресторантьори в столицата, той е прочут като безспорен сребролюбец.

Бившата „ Мис България “ има връзка с предприемача от няколко месеца. Но за това време той по този начин и не й направил нито един подарък. А когато ходели на отмора дружно, ресторантьорът я карал тя да си поема сама разноските.

Че Веско Брадата е супер стипца, е известно на цяла София. Само очевидно не е била наясно с този факт. В устрема си да не прави непотребни разноски, той стигал до необикновено комични обстановки. Когато ходел в чужбина, в никакъв случай не си купувал вода в бутилка, а постоянно пиел от чешмата. Смятал, че това е огромно разхищаване на пари и не му пукало, даже в случай че от крана тече ръждива вода.

Бизнесменът си правел усърдно сметката и за разхода на гориво на персоналния си автомобил. Когато ходел в Дубай, с цел да се види с Ивайла, той предпочитал да отсяда в нейното жилище, макар че имал свое. Просто не желал да харчи пари за гориво. А и по този метод не давал пари нито за храна, нито за битови разноски.

Но варненската хубавица не била привикнала на такова отношение. Всички мъже в живота й били извънредно великодушни и грижовни. Бащата на щерка й Рая – Румен Гайтански, им заплаща тлъста прехрана, тъй че да си живеят на необятно и нищо да не им липсва. Той им е обезпечил жилището в Дубай, както и задоволително пари, с цел да не им липсва нищо в арабското емирство, където стандартът е доста висок.

В същото време, гаджето й се стиска да я почерпи даже една вечеря в прекрасен ресторант. Затова най- евентуално, в скоро време Ивайла ще му бие шута и ще си потърси някой по- ларж.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР