Иванна Плантовская, която е прессекретар на Южното регионално управление на

...
Иванна Плантовская, която е прессекретар на Южното регионално управление на
Коментари Харесай

Украинска офицерка разпали скандал с развратните си снимки


Иванна Плантовская, която е прессекретар на Южното районно ръководство на ДГС на Украйна се замеси в величествен скандал, отбелязва УНИАН.

 

Докато Украйна води тежки сражения, лицето на ДГС не престава да показва разточителен живот в профила си в обществените мрежи.

 

Младата дама постоянно разгласява красиви фотоси от курорти, които са извънредно скъпи. Последните оповестени фрагменти са от Франция, където тя по всяка възможност е посрещнала Нова година. Прави усещане, че на някои от фотосите театралничи на фона на Айфеловата кула.

 





Освен това Иванна е разгласила и фотос, който я е запечатал на бляскав Мерцедес, на чиято регистрационна табела е изписано името й.

Разбира се това надалеч не са най-палавите й фотоси в профила.

Някои даже се майтапят, че Южното районно ръководство на ДГС е въвело нови условия към своите чиновници – отвън добре развития говорен уред в допълнение в извънработно време е целесъобразно да показват прелестите си.

 





След като горещите й фотоси се завъртяха в мрежата, Плантовская побърза да заключи профила си.

За нейно голямо страдание обаче този й ход не можа да я избави от абсурда, защото мрежата и медиите бяха залети от десетки скрийншотове на споделеното от нея.

Източник: blitz.bg



 



 



 



 



 



 



 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР