Иванка Стоянова, майката на изчезналия преди два месеца след началото

...
Иванка Стоянова, майката на изчезналия преди два месеца след началото
Коментари Харесай

Майката на изчезналия преди 60 дни Емил Боев: Защо у нас няма следа от толкова много хора? Защо полицията мълчи?

Иванка Стоянова, майката на изчезналия преди два месеца след началото на " Сурва " в Перник Емил Боев, употребява обществените мрежи още веднъж да призове за информация, която може да докара до намирането на сина й. Тя зададе доста наболели и значими питания към страната.

" 60 дни... 60 мъчителни дни в очакване... Няма диря от синът ми Еми. Чакаме, търсим, обикаляме и отново чакаме някакви вести... нищо! Питам се по какъв начин изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкоз нищожен, за какво се мисли за всяко създание като гласоподавател само че не и за Човек?

Защо има толкоз изчезнали хора, които не се намират в никакъв случай?

На какво се дължи мълчанието на полицията за изгубването на детето ми?

Некадърност, немърливост, безсърдечие, непросветеност, съзнателно прикриване на " някой " си. Не знам и едва ли ще узная в миналото! Уви, те са ненаказуеми и това е задоволително с цел да загърбят следващия случай на липсващ Човек!

Питам се, кой е застрахован, че няма да се случи сходно нещо на него или на някой непосредствен, кой е сигурен, че на следващия ден моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ!

Вие всички положителни хора,които споделяте фотосите на момчето ми и се пробвате да ми помогнете, бъдете здрави и в никакъв случай да не изпадате в сходна обстановка! Благодаря ви от сърце!

А аз не преставам да очаквам детето си и да се апелирам някой някъде да си свърши работата... Моля, апелирам всеки, който има някаква информация да ми се обади на тел. 0889912128 ", написа Стоянова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР