Ивана, която има зад гърба си солиден арсенал от хитове

...
Ивана, която има зад гърба си солиден арсенал от хитове
Коментари Харесай

Ето защо Ивана зарязва мъжете

Ивана, която има зад тила си стабилен боеприпас от шлагери и е измежду най-аплодираните фолк певици, не спести рецензии по адрес на новите имена в жанра.

По думите й всички помпат скули и джуки, прибягват към едни и същи тунинг процедури и в последна сметка са идентични.

“Това уеднаквяване в никакъв случай не ми е харесвало. Винаги съм желала да остана друга, да си остана такава, каквато Бог ме е основал. Ако има потребност от нещо за самочувствие, би трябвало да е пипнато доста тънко и доста леко. Не би трябвало да е толкоз смело, не е красиво ” – декларира тя в подкаста “ВИП зона ” на Vbox7.

Певицата на народа показва мнение, че младите се впускали да градят кариера едвам 15-16-годишни, което дефинира като незряло решение.

Като своя огромна пристрастеност дефинира шопинга и не крие, че харчи доста за облекла:

“Купувам нещо, харесва ми и като се прибера си споделям в този момент това защо ми е, къде ще го облека. Дрехите са главното ми перо ”.

Ивана разкрива, че сега няма човек до себе си, само че не чувствала празнота: “Така се привиква с тази тишина и това успокоение ”.

Вината, че сполучливите дами са сами певицата хвърля върху мъжете и техните комплекси, че не са постигнали толкоз в живота си.

Признава и какво не е могла да преглътне в своите връзки. Разказва случай с един от сътрудниците си, който бил непретенциозен и естествен човек, само че връзката му с нея го трансформирала радикално. Стигнало се до обстановка, в която се отнесъл пренебрежително и жестоко със сервитьор, без да има мотив за това. На мига тя взела съществено решение и прекратила връзката си този човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР