Иван Звездев се присъединява към отбора на младите баби и

...
Иван Звездев се присъединява към отбора на младите баби и
Коментари Харесай

Най-сладката новина: Иван Звездев влиза в отбора на младите ...

Иван Звездев се причислява към тима на младите баби и дядовци, откакто преди седмица Кака Лара разгласи, че щерка ѝ Бернарда е бременна за първи път. Звездният готвач " издаде " новината по занимателен метод. Той съпостави корема си с този на щерка си Даниела, от която чака първото внуче, написа life.dir.bg.

Май някой би трябвало да отслабне, написа със самоирония топ кулинарят във Facebook. Постът му има към 1000 лайкове и десетки радостни мнения, цялостни с поздравления.

Маестрото на черпака има три деца - с изключение на Даниела, която се омъжи през 2016 година, той е баща и на Димитър и Иван.

Съпругата на Иван, Юлиана е повода той да се захване с кулинария. След като се женят, тя му декларира, че желае брачният партньор ѝ да си откри същинска работа - макар че е доста добър цирков актьор, тя не желае цялостен живот да се мотаят по фургоните. Родителите на Иван са инженери.

Звездев тогава вижда три специалности, които се търсят във вестника - таксиметрови водачи, компаньонки и готвачи - и избира кулинарията.

Когато щерка им се омъжи, той сподели, че доста ще се радва да има внуци и че ще бъде страховит дядка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР