Иван Влъчков записа два подиума в първото си състезание за

...
Иван Влъчков записа два подиума в първото си състезание за
Коментари Харесай

Иван Влъчков с два подиума на Хунгароринг

Иван Влъчков записа два подиума в първото си съревнование за сезона. Той взе участие във втория кръг от шампионата на FIA CEZ ESET Cup Series, който се състоя предишния уикенд на фамозната писта Хунгароринг в Унгария.

Влъчков кара добре познатия автомобил Sin Car R1 GT4, като бе измежду колите в клас D4 GTX. В съботния ден той приключи на 4-о място в ендуранс надпреварата, продължаващо 1 час плюс 1 обиколка. А в спринтовата конкуренция от 25 минути се класира 3-и след отлична езда.

Вчера за Влъчков предстоеше още едно спринтово съревнование. След 3-о място в квалификацията, Иван съумя да задържи тази позиция в конкуренцията, като се подреди 13-и в общото нареждане, което включваше общо 25 автомобила.

„ Много ми хареса надпреварата, колата е супер бърза, само че още се опознаваме, съобщи Влъчков. - Много сме покрай върха в класа, само че към момента сме под него! Надявам се в идващите надпревари да сме още по бързи. Благодаря на всички който ме поддържат, както и на механиците и на моето семейство. “

Следващия кръг от шампионата ще се организира на 20-21 май на пистата Ред Бул Ринг в Австрия, в който Влъчков също възнамерява да взе участие.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР