Иван Русев преодоля квалификациите в игрите поединично на международния турнир

...
Иван Русев преодоля квалификациите в игрите поединично на международния турнир
Коментари Харесай

`Иван Русев преодоля квалификациите във Ватеринген

Иван Русев преодоля квалификациите в игрите поединично на интернационалния шампионат по бадминтон във Ватеринген (Нидерландия) с награден фонд 10 хиляди $.

Националът записа три победи в пресявките. Първо той се наложи над Томас Сибалд (Нидерландия) с 11:4 и отвод на противника му заради травма, по-късно победи 16-ия подложен Йонас Корхонен (Финландия) с 21:18, 22:20 за 43 минути, а в третия си дуел надви над Бруно Карвальо (Португалия) с 21:18, 21:15 за 45 минути. Алекс Влаар и Денис Копен (Нидерландия) също преодоляха квалификациите след две победи и се класираха за главната скица.

В пресявките на смесени двойки номер 3 в схемата Габриела Стоева и Евгени Панев изгубиха от французите Маел Катоен и Емили Верселот с 9:21, 9:21 за 22 минути, а на сингъл дами Гергана Павлова отстъпи пред Тара Шах (Индия) с 23:25, 15:21 за 32 минути.

Днес стартират мачовете от главната скица с присъединяване на Димитър Янакиев, Иван Русев и Калояна Налбантова на сингъл, както и на двойки Налбантова с Габриела Стоева.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР